Dnes je 19.marca 2024, meniny má Jozef

Značka Cavaril siahla pri novej kolekcii dlaždíc po zemitých farbách

Maďarská značka obkladov Cavaril uviedla na trh svoj rad textúrovaných betónových dlaždíc v zemitej palete farieb.

Kolekcia s názvom Earth Tone obsahuje dlaždice vyrobené z betónu, dostupné v rade tvarovaných povrchov, vrátane zvislých žliabkov, zaoblených drážok a fazetových geometrických tvarov.

„Naša nová kolekcia obsahuje pastelovejšie farby, ako je svetlá terakota, bledá okrová a intenzívnejšie odtiene, ako terakota a teplá zlatá. Piesková dodáva našej palete farieb všestranný neutrálny tón,“ uvádza značka na oficiálnej stránke cavaril.com a dodáva, že nová paleta farieb prináša teplejšiu a zemitejšiu stránku ich dlaždíc.

Vedeli ste, že? Päť nových farieb Earth Tone dopĺňa deväť existujúcich doplnkových farbieb, ktoré značka navrhla s cieľom vytvoriť harmonický interiér.

Podľa portálu dezeen.com popisuje Cavaril dlaždice ako kúsky s dokonale hladkým a konzistentným povrchom, ktorý povyšuje betón na úroveň najbohatších materiálov. „Naši dizajnéri dbajú na to, aby sa každý dizajn dlaždíc stal ich vlastným sochárskym umeleckým dielom,“ uviedla podľa spomínaného portálu značka.

„Rôzne povrchy pomáhajú vytvárať neustálu interakciu medzi dlaždicami a priestorom okolo nich, zachytávajúc efekt tieňa a svetla, ktoré sa menia počas dňa a signalizujú plynúci čas,“ dodala na záver značka.

Ktorú zo zemitých farieb týchto dizajnových dlaždíc by ste si vybrali vy? Podeľte sa o názor v komentároch.

beevam
redakcia
Email redakcia

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 2x
  • 7x
  • 0x
  • 5x

Nie je možné pridávať komentáre.

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie