Dnes je 24.apríla 2024, meniny má Juraj

Inteligentné zariadenia od štúdia Layer prekvapia jednoduchým dizajnom

Dizajnérske štúdio Layer vytvorilo kolekciu šiestich minimalistických zariadení pre nemeckú spoločnosť Deutsche Telekom.

Spochybnenie konvenčného dizajnového jazyka

Britské štúdio stojí za kolekciou inteligentných zariadení s jednoduchým dizajnom, ktoré majú doplniť akýkoľvek interiér. S cieľom komerčného predaja dostali zariadenia vzhľad zrkadla, či malej misky. „Connectivity Concept je eklektická rodina šiestich prepojených produktov v spolupráci s Deutsche Telekom Design,“ predstavuje kolekciu štúdio na oficiálnej stránke layerdesign.com. Okrem toho dodáva, že dizajn všetkých zariadení je nekonvenčný. „Kolekcia je najnovšou zo série projektov od LAYER, ktoré spochybňujú konvenčný dizajnový jazyk a materiálnosť technológie, aby definovali novú víziu nenápadných inteligentných zariadení v domácnosti,“ vysvetľuje.

Kolekcia obsahuje celkom šesť produktov. Medzi nimi aj router, mesh repeater, set-top box/soundbar s webkamerou, set-top box a diaľkové ovládanie.

Iný pohľad na inteligentné zariadenia

„Každé zariadenie sa vyznačuje jemnými geometrickými tvarmi, diskrétnymi rozhraniami a je vyrobené z materiálov príjemných na dotyk, ktoré sú inšpirované dizajnom obytných interiérov,“ dodáva na záver značka.

Spoluprácu so štúdiom vyzdvihla aj Monica Dalla Riva zo spoločnosti Deutsche Telekom. „Chceli sme iný pohľad na zariadenia, ktoré vidíme a používame každý deň. Spoločnosť LAYER bola vysoko odporúčaná a má neuveriteľné skúsenosti so spoluprácou so značkami, ktoré posúvajú spotrebnú elektroniku progresívnym smerom,” uviedla na spomínanej stránke. „Výsledkom je pôsobivý koncept, ktorým Deutsche Telekom otvorí nové dialógy a možnosti,“ dodala.

Ktorý z kúskov novej kolekcie od štúdia Layer by ste si vedeli predstaviť aj u vás doma? Napíšte nám váš názor do komentárov pod článok.

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie