Dnes je 04.mája 2024, meniny má Florián

  • Sponzorovaný TOP 5
  • 0
  • 13. decembra 2023, 11:36
  • 3 m, 37 s

5 filmov, ktoré si užijete počas dlhých, zimných dní

Zima je tu a s ňou prichádza čas teplých nápojov, chutných maškŕt a samozrejme, nekonečných filmových zážitkov. Ak ešte stále neviete, ktorý film si pozrieť, máme pre vás zoznam filmov, ktoré vás pohltia a na chvíľu prinútia zabudnúť na chladné počasie vonku.

1. Najväčší showman

Žáner: Muzikál/Triler

Ide o americký muzikál z roku 2017, ktorý je inšpirovaný životom P. T. Barnuma, zakladateľa cirkusu Ringling Bros. and Barnum & Bailey Circus. Príbeh sleduje Barnumovu cestu od skromného života až po vytvorenie jedného z najväčších a najznámejších cirkusov na svete. 

Hugh Jackman hrá hlavnú úlohu P. T. Barnuma a film sa zameriava na jeho víziu, snahu prekonať spoločenské predsudky a vytvoriť miesto pre všetkých, ktorí sa cítia odmietnutí. Muzikál si môžete pustiť s celou rodinou na Disney+, užijete si filmový zážitok plný úchvatnej hudby, tanca a farebného vizuálneho štýly.

2. Paddington

Žáner: Komédia/Detský

Pre tých, čo túžia po dávke radosti, je tu príbeh medvedíka Paddingtona. Ide o filmovú adaptáciu populárnych kníh od Michaela Bonda, ktorú si môžete pozrieť v televízii online. Príbeh sleduje príhody malého medvedíka, ktorý opustil Peru a prichádza do Londýna v nádeji nájsť nový domov. Keďže je neposedný a nešikovný, okamžite sa zaplieta do rôznych vtipných situácií.

Práve Paddingtonova nevinnosť, dobrota a schopnosť priniesť šťastie, dokáže rozjasniť aj ten najchladnejší zimný deň

3. Malé ženy

Žáner: Romantický/Dráma

Tento klasický príbeh pochádza z klasického románu od Lousie May Alcott. Novú filmovú adaptáciu z roku 2019 režírovala Greta Gerwig. Film sa zameriava na príbeh štyroch sestier – Jo, Meg, Beth a Amy Marchových. Príbeh sleduje ich životy v čase občianskej vojny, ich hľadanie lásky, nezávislosti a vlastného miesta vo svete. 

Tešiť sa môžete na herecké výkony Saoirse Ronanovej, Timothée Chalameta, Meryl Streepovej, Emmy Watsonovej, Florence Pughovej a Eliza Scanlenovej. Tento romantický film si môžete pozrieť kedykoľvek na Netflixe.

Zdroj: unsplash.com

4. Na nože

Žáner: Mysteriózny/Krimi

Ide o americký mysteriózny film z roku 2019, režírovaný Rianom Johnsonom. Príbeh sa začína smrťou bohatej hlavy rodiny Harlana Thrombeyho. Detektív Benoit Blanc, stvárnený Danielom Craigom, odhaľuje počas pátrania po vrahovi rodinné tajomstvá, klamstvá a intrigy.

Film, ktorý môžete nájsť na Netflixe vyniká svojim ostrým scenárom, výnimočným obsadením a výborne kombinuje kriminálny príbeh so špičkovým humorom. 

5. Grandhotel Budapešť

Žáner: Komédia/Krimi

Pre milovníkov komédie a výnimočnej réžie je Grandhotel Budapešť „povinnou jazdou“. Príbeh sleduje príbeh Gustava, slávneho správcu hotela Grand Budapešť v medzivojnovom období. Po smrti jedného z bohatých hostí sa Gustav ocitne v zapletenej sieti záhad a politických intríg. 

Film nie je len vizuálnym pôžitkom, ale aj príbehom o dobrodružstve a priateľstve v podaní nespočetného množstva talentovaných hercov, ako sú Ralph Fiennes, Bill Murray a Tilda Swintonová. Tento vtipný, krimi film si môžete pustiť na Disney+.

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 0x
  • 0x
  • 0x
  • 0x

Nie je možné pridávať komentáre.

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie