Dnes je 25.apríla 2024, meniny má Marek

Výstava Heimtextil určená nadšencom dizajnu

Na veľtrhu nájdete množstvo prednášok spracovaných špeciálne pre architektov, bytových architektov, dizajnérov a hotelierov, ktorými ponúka hodnotné informácie a inšpiráciu pre ich prácu v odbore, a to spolu s možnosťou spoznať nových obchodných partnerov.

 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa heimtextil (@heimtextil),

Sprievodný program veľtrhu Heimtextil poskytuje návštevníkom prehľad a cenné informácie o najnovšom vývoji na trhu i množstvo nápadov. Popri komentovaných prehliadkach či praktických workshopoch je každoročne vyhľadávanou udalosťou prehliadka s názvom „Theme Park“, počas ktorej sú predstavované trendy pre sezónu.

 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa ELLE Decoration Russia (@elledecorationru),

V roku 2018 boli definované štyri obecné a päť doplňujúcich trendov na základe hľadania zmyslu budúcnosti na územiach miest. Bol v kurze aj konvertibilný a adaptabilný dizajn odpovedajúci na stále sa zmenšujúce obytné priestory, inovatívny dizajn podporujúci ľudské zdravie a produktiviturecyklácie, ale aj individuálne riešené zosobnené výrobky. Doladilo ich využitie farieb ku stimulácii energetickej rovnováhy, dôraz na funkčnosť a udržateľnosť, zámerne viditeľné znaky po farbeníodhalené švy alebo potreba textúry napodobujúcej prírodu. 

 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa SAFECO (@safecofrance),

Zato tento rok sa jednalo o Utópiu. Nová utópia môže byť ukotvená ako v digitálnom, tak aj v reálnom svete. Hľadanie nového životného štýlu, ktorý je postavený na zmysluplnosti a udržateľnosti a bude v nasledujúcich dekádach určite veľkou výzvou.

Zúčastnili ste sa už tohto veľtrhu? Ak nie, rozhodne by ste mali. Každý milovník bývania si v ňom nájde to svoje. A ak áno, budeme radi, ak nám zanecháte v komentároch vaše dojmy, pocity a zaujímavosti, ktoré ste zažili.

Romana

beevam
noprint
Email noprint

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 1x
  • 2x
  • 0x
  • 0x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie