Dnes je 20.apríla 2024, meniny má Marcel

Týchto 5 zaujímavostí o vodnej hmle vás určite dostane

Narastajúca dostupnosť

V porovnaní s predchádzajúcimi rokmi, je vodná hmla dostupnejšia. Ak ju nenájdete v špecializovaných predajniach, tak určite na rôznych e-shopoch. Výhoda kúpy v kamennej predajni je v tom, že vám poradia s výberom správneho typu a mnohokrát aj inštaláciou.

Jednoduchá inštalácia

Ak sa však stane, že si ju budete musieť namontovať sami, vôbec sa neľakajte. Samotné zavádzanie systému nie je vôbec náročné. Vodnú hmlu umiestnite na strechu altánku, alebo zábradlie a napojíte na vodovod

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa ONE-STOP OUTDOOR (@onestopoutdoor),

Účinné ochladzovanie 

Najväčším benefitom vodnej hmly je práve jej schopnosť ochladzovať a osviežovať suchý, horúci vzduch. Verte mi, oceníte to okamžite. Nemusíte sa obávať toho, že budete z vodnej hmly mokrí. Je tak silno rozptýlená, že jediné čo pocítite, je príjemný chladivý pocit na pokožke.  

Výborná ochrana proti hmyzu

Celý rok sa tešíme na dlhé letné večery na terase. Keď príde ich čas, sme na nervy z komárov a rôzneho hmyzu. Bez postrekov a špeciálnych látok ich zastaví práve vodná hmla. Tá pre hmyz vytvára neprekročiteľnú hranicu a otravné komáre rýchlo odoženie. 

Chcete vyhnať hmyz aj z vášho domova? Vyberte si jeden z týchto super trikov a použite na ne osvedčené babské rady ☺

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Custom Mist, Inc. (@custommistsystems),

Kvalitné zavlažovanie

Kde je voda, tam je život. Samozrejme, že je tomu tak aj v tomto prípade. Obrovským plusom je, že systém zároveň zavlažuje rastliny a trávnik, ktorý je v okolí vysadený. Bude preto počas celého letného obdobia krásne zelený. 

Čo si myslíte o tomto ochladzovacom systéme? Nachádza sa aj u vás na záhrade, alebo ju máte v pláne nainštalovať? Napíšte nám do komentára a zdieľate článok so všetkými priateľmi.

Baška

beevam
noprint
Email noprint

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 1x
  • 4x
  • 0x
  • 0x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie