Dnes je 28.marca 2024, meniny má Sona

Najkrajšie Vianoce aké tu boli…

Čarovný moment nie je len rozbaľovanie darčekov a plné bruško dobrôt pri prestretom stole. Kým sa dostaneme k tomuto ideálnemu okamihu, ešte nás čaká pár príjemných aktivít. Jednoznačne medzi ne patrí aj dekorovanie adventných vencov, príprava vianočných ikebán, a v neposlednom rade zdobenie stromčeka. Máte chuť tento rok trošku experimentovať? Čo tak dať okrem vianočných gúľ a svetielok na stromček niečo výraznejšie!

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Стася (@stacy_photo_spb),

Povedz mi kto si, ja ti poviem, aký stromček sa ti hodí

Máte interiér ladený do určitého štýlu a chcete podčiarknuť jeho výnimočnosť? Vianoce sú na to ideálnym obdobím. Iste ste už rozmýšľali nad tým, ako má váš elegantný, no nie gýčový stromček vyzerať. Kvetinárstvo Clivia spolu s Najdekor.sk  pre vás tento rok pripravili skutočný vianočný zážitok. V akom duchu sa môže poniesť atmosféra u vás doma? Predstavujeme top päť vianočných kolekcií.

Embrance nature

 Zmysluplné ako príroda sama. Presne taká je kolekcia „Embrance Nature“ od ktorej neodtrhnete oči. Vianočný stromček je ladený do horčicovej farby. Absolútne vystihuje hrejivú atmosféru horskej chaty. Vianoce s touto kolekciou predstavujú príjemnú pohodu a relax. Cítite už vôňu ihličia a počujete cvrlikanie vtáčikov? To budú tie, z vášho vianočného stromu, pretože celá táto paráda je doplnená o motívy prírody. Na stromčeku sa nájdu vtáčiky, veveričky, drevené domčeky, kožušinové čižmičky či hríbiky a šišky. Pre všetkých, ktorí nadovšetko milujú prírodu.

Ice adventure

Zbožňujete bielu farbu? Viete ju skvelo skombinovať a hodila by sa do vášho farebného interiéru? Nádherné krištáľové cencúle a vločky budete chcieť mať aj vo vašom kráľovstve. Kolekcia „Ice adventure“ v sebe skrýva tajomstvo skutočnej nefalšovanej zimy. Samozrejme nechýbajú zvieratká zo zamrznutých krajín – polárne medvede, roztomilé sovičky a tučniaky rôznych veľkostí. Chcete so svojimi detičkami prežiť vianočnú rozprávku? S touto kolekciou sa vám to zaručene podarí.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Taskers The Home Store (@taskersonline),

Christmas rituals

Máte radi svoj poriadok. Presne viete, čo by bolo ideálnym riešením do vášho, už beztak, minimalistického interiéru. Svoj um a vlastný štýl viete využiť aj pri ladení vianočných dekorácií? Ideálnou srdcovkou pre vyznávačov minimalizmu je: Christmas rituals“! Áno, práve sa aj tým najnáročnejším rozblikali očká od šťastia. Zlatá, matná biela a čierna. Jednoduchá a prirodzená čistota tvarov, línií či proporcií. Jemný a elegantný štýl absolútne podčiarkne osobitý charakter a sofistikovanú povahu. Domov znamená slobodu. Doprajte si ju! ☺

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Rita Rodrigues KOKET (@rita.bykoket),

Country Christmas

Chcete vniesť do svojho domova čerstvý vzduch vidieka? Pamätáte na chvíle strávené u starých rodičov na chalupe, kde ste sa po sánkovačke ohrievali pri piecke? Kolekcia „Country Christmas“  vám tieto vzácne chvíle pripomenú ešte živšie. Vianočný stromček krásne vynikne pri rozžiarenom krbe, na ktorom je už zavesený zdobený adventný veniec. Celá kolekcia má skutočne vidiecky šmrnc. Použité je káro, mašle, pierka no nesmú chýbať ani zvieratká. Netradične výnimočnú výzdobu preto zdobia lesné zvieratká a prepelice. Tak… a už  sa len zabaliť do deky a vnímať teplo a pokoj tohtoročných Vianoc.

„Red velvet“

Máte radi výzvy a nebojíte sa experimentovať v akomkoľvek  ročnom období? Tak to vás zaručene dostane kolekcia „Red velvet“. Majte na vianočnom stromčeku nefalšovaný luxus. Tešíte sa už na vianočné návštevy priateľov a blízkych? Vaši hostia ostanú očarení z tejto tropickej kombinácie vášho vianočného stromčeka. Ak je vaším druhým menom luxus a exotika, tak je táto kolekcia šitá na mieru práve vám. Medzi základné ozdoby tejto kolekcie patria zlaté  klietky, tukany, ozdoby s ornamentmi, exotické rastliny, motýle a výrazné kvety. Žiarivá a veľkolepá. Taká bude vianočná atmosféra s kolekciou Red velvet.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Анна Киселева (Конофалова) (@annakiseliova),

Tak čo, už máte vybratého svojho favorita? Alebo túžite mať zrazu päť obývačiek, aby ste mohli mať všetky vianočné kolekcie u seba doma? Výber bude jednoduchý, ak sa rozhodnete srdcom. Príjemné sviatky sprevádza hlavne pokoj a túžba prežiť čas s rodinou. Zastaviť. Netreba sa zbytočne stresovať, je len dôležité si to uvedomiť a dopriať si pohodu! Veď Vianoce sú predsa len raz v roku. Tak nech sú podľa vašich predstáv s trendy kolekciami 2019. Budeme radi, keď sa o zaujímavé a výnimočné modely vianočných stromčekov podelíte aj so svojimi priateľmi. 

Morena

beevam
noprint
Email noprint

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 9x
  • 2x
  • 0x
  • 1x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie