Dnes je 19.apríla 2024, meniny má Jela

Na Vianoce do galérie? Výstavy budú aj 24.12.!

Z mnohým výstav a múzeí dizajnu a architektúry sme pre vás predstavujeme práve 3, ktoré nás zaujali nielen spomínaným dátumom, ale aj obsahom a jedinečnosťou.

1. Sky Design Awards 2019 – TOKIO

Výstava Sky Design Awards predstaví víťazné projekty v troch rôznych kategóriách: Architektúra, interiérový dizajn a Vizuálny dizajn. Sky Design Awards je program, ktorý uznáva vynikajúce vedúce projekty architektonických, interiérových a vizuálnych dizajnérskych projektov so sídlom v Ázii od dizajnérov z celého sveta. Výstava Sky Design Awards 2019 sa uskutoční v japonskom Tokiu

Sky design awards Tokyo
Photo from www.skydesignawards.com
Sky design awards Tokyo
Photo from www.skydesignawards.com
2. Mostra Rota – ATÉNY 

Mostra Rota je veľtrh interiéru a dekorácií a bude sa konať v Aténach. Mnoho vystavovateľov z celého sveta na výstave prezentuje svoje najnovšie trendy pre nadchádzajúcu sezónu. Návštevníci sa môžu pozrieť na tento rozsiahly sortiment a nechať sa inšpirovať vystavenými objektmi. Na výstave je možné vidieť veľa produktov, vďaka ktorým je možné svoj dom skrášliť

Mostra Rota Atény
http://www.arlight.gr/wp-content/uploads/2019/01/mostra-rota-2.jpg
Mostra Rota Atény
https://yalco1.s3.amazonaws.com/system/uploads/image/image/4308/ROTA_4.jpg
3. Vitra Design Museum – NEMECKO

Múzeum dizajnu Vitra v Nemecku sa venuje výskumu a prezentácii dizajnu, minulosti i súčasnosti, a skúma jeho vzťah k architektúre, umeniu a každodennej kultúre. Múzeum dizajnu Vitra každoročne organizuje až desať výstav na širokú škálu tém týkajúcich sa dizajnu a architektúry. Základným kameňom práce múzea Vitra Design je jeho jedinečná zbierka nábytku, osvetlenia a interiérového dizajnu.

Keď už budete v tom Nemecku, oplatí sa iste nahliadnuť aj na ikonický architektonický skvost v Drážďanoch od architekta Daniela Liebeskinda.

Vitra museum Nemecko
https://www.vitra.com/en-us/_storage/asset/2251774/storage/preview/31154909.jpg
Vitra museum Nemecko
https://www.vitra.com/en-us/_storage/asset/2251646/storage/preview/04487786.jpg

A čo budete mať na štedrovečernom stole vy? Výstavu alebo kapra? Vedeli by ste si predstaviť Vianoce obklopené dizajnom a architektúrou? Podeľte sa s nami v komentároch a nezabudnite nás zdieľať.

Moni

beevam
noprint
Email noprint

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 1x
  • 7x
  • 0x
  • 0x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie