Dnes je 29.marca 2024, meniny má Miroslav

Ozdoby na dvere letia v každom ročnom období

Nielen veniec

Keď sa povie dekorácia dverí, väčšina z nás si predstaví veniec. Už vás však vence nebavia? Prinášame vám pár nápadov ako vyzdobiť svoje dvere aj bez nich 

Tabuľa s nápisom – alebo tabuľa určená na odkazy bude pekne kontrastovať s vašimi dverami. Tabuľa je perfektný spôsob ako rodine alebo hosťom zanechať vlastný odkaz alebo motto. Nápis tak môžete meniť v závislosti od ročného obdobia alebo nálady.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Jennie || Lavish•Olive•Studios (@lavisholivestudios),

Iniciály mena vašej rodiny – sa v poslednom období stávajú hitom najmä v zahraničí. Každému sa páči ako vyzerajú a vaše dvere zmenia na nepoznanie. Písmená môžete kúpiť alebo vyrobiť a prisporiť vášmu štýlu. 

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Mary Katherine’s (@marykatherinesgifts),

Kôš s kvetmi – vhodný najmä na jar a leto. Môžete si vybrať kvety priamo z vašej záhradky a spraviť ich súčasťou dekorácie alebo použiť umelé kvety. Jednoducho si zožeňte malý košík, naplňte ho kvetmi a zaveste na stuhu na dvere. 

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa ANTIQUE FARMHOUSE (@antiquefarmhouse),

Späť ku klasike

Najtradičnejší dekoračný kúsok na dvere – veniec. Úplná stálica našich výzdob – nielen počas Vianoc. Očarujúci veniec môžete kúpiť alebo vyrobiť. Kreativite sa medze nekladú. Ak sa chystáte na jeho vlastnoručnú výrobu, nechajte sa inšpirovať všetkým, čo vidíte okolo seba a nezabúdajte na sezónnosť. Čo napríklad použiť?

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa H A N N A H A T K I N S (@naptimestyle),

Živé materiály – spojte pár vetvičiek alebo konárikov, ozdobte ich kvetmi, živými či sušenými alebo šiškami a voilá! Krásny prírodný veniec je na svete.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Stephanie ? Lorraine’s Cottage (@lorcottage),

Priadza – znie to trochu netradične, ale aj z priadze vytvoríte krásny veniec. Ak je pletenie vašim koníčkom, mali by ste mu vzdať hold a vytvoriť očarujúci pletený veniec.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Lauren Aston Designs (@laurenastondesigns),

Papier – stačia pekné makety, ktoré sú už predkreslené. Opatrne vystrihnite vzory, vrtuľky, poskladajte a máte hotové ozdoby na veniec. Vďaka farebnému papieru a jeho rôznej kvalite viete vytvoriť na dverách atraktívne dekorácie, ktoré nielenže vyzerajú nápadito, ale vôbec nepôsobia lacno.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Paper Flowers • Бумажные Цветы (@papermintdecor),

Ani v časoch mimo Vianoc a Veľkej noci by sme nemali zanedbávať dekoráciu našich vchodových dverí. Či už bývate v byte alebo v rodinnom dome, veríme, že ste sa našimi tipmi inšpirovali. Dajte nám vedieť, ako ste si svoje dvere vylepšili aj v komentároch či na sociálnych sieťach.

Barbara

beevam
noprint
Email noprint

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 7x
  • 0x
  • 0x
  • 0x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie