Dnes je 26.apríla 2024, meniny má Jaroslava

Netradičné veľkonočné inšpirácie! Oslavujte nevšedne

Vytiahnite ihlu a niť. Ide sa tvoriť!

Jedným zo symbolov Veľkej noci je zajačik. A čo patrí k zajačikovi? No predsa mrkva! Predveďte sa a svojimi šikovnými rukami originálne dekorácie. Tu je návod.

Z toho čo máme doma

Použite bavlnu, jutu, ľan, kožu, či akékoľvek iné zvyšky textílií, ktoré doma nájdete. Z tvrdého papiera si urobte šablónu – nakreslite alebo nájdite na webe obrys zajačika a mrkvy. Na látku si odkreslite šablónu, vystrihnite dvoch zajačikov a zošite drobným hustým stehom na šijacom stroji. Kto si trúfa, môže aj ručne. Na boku si necháme malý otvor, cez ktorý vyplníme tvary výplňou z vankúša, aby náš výtvor získal objem. Nakoniec zašijeme aj tento otvor a základ je hotový. Ten nakoniec dozdobíme stuhami, gombíkmi či mašličky.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Christy & Bryan (@gracefulhomedesigns),

Netradičná ikebana

Aj počas Veľkej noci sú obľúbené vence. Namiesto tradičnej zelenej trávičky zasaďte sukulenty a použite slamu. Wow efekt máte zaručený. Nezabudnite ani na jeden zo symbolov Veľkej noci vajíčka. Okrem toho, že takáto dekorácia ohúri vaše návštevy, budete sa z nej ešte dlho tešiť, nakoľko použité materiály sú trvácne. Nezabudnite svoje dekorácie  občas poliať!

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Jenny | FarmCharme Dekoration (@farmcharme),

Prírodné farby

Aj keď počas sviatkov jari máme prirodzene tendenciu používať pestré farby ako oranžová, žltá a zelená, dá sa to spraviť aj inak. Skúste tento rok použiť zemité, tlmené farby a prírodné materiály ako drevo alebo kameň. Určite si obľúbite aj takéto dekorácie a možno vás už o rok ani nenapadne vytiahnuť oranžové vajíčka.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Lisa Kennedy (@dollar__mom),

Maličkosti jari

Na záver máme pre vás jeden dekoračný bonus, ktorý vám vyčaruje úsmev na tvári vždy, keď budete vchádzať do vášho príbytku. Veľkonočnú rohožka! Tú zoženiete na rôznych eshopoch.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Shut The Front Door Doormats (@shutthefrontdoordoormats),

Inšpirovali sme vás? Veríme že áno. Budeme radi, ak sa o vaše veľkonočné dekorácie podelíte s vašimi priateľmi.

Barbara

beevam
noprint
Email noprint

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 9x
  • 0x
  • 0x
  • 0x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie