Dnes je 26.apríla 2024, meniny má Jaroslava

Vneste jarnú náladu do bytu jednoduchými trendy dekoráciami

Aké materiály použiť na jarné ozdoby?

Jar je obdobím, kedy začínajú rásť prvé kvety a kvitnúť stromy, preto jarné dekorácie vytvárame hlavne s použitím prírodných materiálov, ktoré sú k dispozícii. Samozrejmosťou pre zjasnenie vášho bytu sú farebné tulipány vo váze, či malé kvetináče s narcismi, ktorých farba dodá každému priestoru optimizmus a slnko.

Krásnu jednoduchú dekoráciu bez vynaloženia finančných prostriedkov vytvoríte z čerešňových konárikov, ktoré vám vo vnútorných priestoroch krásne a rýchlo vykvitnú. Zvážte len jednu vec – v záhrade vám, kvôli tejto dekorácii, bude v lete chýbať možno aj dvadsať čerešní 🙂

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Clark (@classicstylehome),

Veľkonočné dekorácie – skúste to neprehnať

Veľká noc je oficiálnym sviatkom jari, preto je veľa jarných dekorácií vytváraných s touto témou. Pri veľkonočných dekoráciách nezabudnite na klasické symboly Veľkej noci – farebné vajíčka, zajačikov, či kuriatka.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Danshire Market & Design (@danshiremarketanddesign),

Farbou tohto roku je okrem modrej, aj pastelová jemná ružová. Nič nepokazíte ak dekorácie vytvoríte v tomto tóne – využite túto farbu napríklad na vajíčka. Krásny detail však vytvoríte aj z prírodnej farby prepeličích vajíčok.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Evi (@dekohus),

Vyhnite sa príliš veľkému množstvu farieb. Miska plná plastových farebných vajíčok v desiatich farbách už skutočne nie je in. Stavte radšej na prírodné materiály!

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Denise Greenwood (@frazzledjoy),

Dekorácie môžete umiestniť do rôznych častí vášho domu. Vašich hostí nech privíta farebný venček z halúzok na dverách, či kytica umiestnená v predsieni. Najviac sa vybláznite v spoločenských priestoroch – dominantný kus dekorácie umiestnite na jedálenský stôl, využite závesné kvetináče, alebo steny. Počas sviatkov Veľkej noci si dajte záležať aj na stolovaní – napríklad takýto jednoduchý detail určite poteší vašu rodinu aj hostí.

Photo by Dominika Roseclay from Pexels

Naše odporúčanie: príliš nekombinujte. Obývačka plná zajačikov a kuriatka aj v kúpeľni? Vyhnite sa tomu. Radšej si zvoľte jeden motív, ktorý bude u vás nosný. Nič nepokazíte väčším množstvom kvetov – či už rezaných alebo práve kvitnúcich v črepníku. Výhodou črepníkových kvetov je to, že ich po oslavách môžete vysadiť von. Ekologické riešenia máme radi 🙂

Mey

beevam
noprint
Email noprint

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 9x
  • 0x
  • 0x
  • 0x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie