Dnes je 19.apríla 2024, meniny má Jela

Čo nechýba v moderných trendy kúpeľniach?

Rastlinky v kúpeľni? Prečo nie?

Kúpeľňa inšpirovaná prírodou patrí k najnovším trendom v bytovom dizajne a jasnou rečou hlása ideu byť bližšie k prírode. Pri rastlinách ide aj o veľké zdravotné výhody. Napomáhajú človeku zrelaxovať a navyše upokoja myseľ, nabudia dobrý pocit po zobudení. Aj oni prispievajú k tomu, aby ranné vstávanie bolo veselšie a večerná hygiena vás pripravila na pokojný spánok.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Westwing (@westwingnl),

Štýlový úložný priestor

Dostatok políc, regálov a skriniek je v kúpeľni nevyhnutnosťou. Ak však pri ich výbere stavíte aj na štýlový dizajn, splní zariadenie aj úlohu vkusného doplnku dotvárajúceho priestor. Pri troche šťastia bude i obyčajný toaletný papier pôsobiť vo vašej kúpeľni ako kreatívny interiérový doplnok.

Mozaikové kachličky

Moderná mozaika je unikátna a originálna, plná farieb a rozmanitých vzorov. Vyzerá ako kúsok moderného umenia v dome a má výbornú schopnosť zdôrazniť look interiéru. Mozaika na podlahe, ktorá prechádza zhruba do polovice výšky stien vytvára atypický vzor a textúru, ktoré celkom menia vnímanie priestoru v miestnosti. Použitie viacerých farieb a uloženie mozaiky takýmto spôsobom dodáva miestnosti trendový vzhľad, typický pre odvážnych návrhárov a ešte odvážnejších majiteľov nehnuteľností.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Westwing España (@westwing_es),

Honosný kameň

Do tejto miestnosti sa zaručene hodí akýkoľvek kvalitný druh kameňa. Nech už ide o mramor, ónyx, travertín. Dekoratívny kameň a doplnky z neho môžu kraľovať i vo vašej kúpeľni. V kúpeľni je vlhko a často mokro. Kvalitný obklad zabezpečí jednoduchú údržbu a minimalizáciu plesní. Obklad s prírodným motívom je v poslednej dobe trendy!

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Maison Valentina (@maisonvalentinaa),

Prekvapivé zrkadlá

Čo by to bola kúpeľňa bez zrkadla? Dnes už ich nemusíte umiestniť iba nad umývadlo, ale pokojne do strán alebo nad vaňu. Ak máte umývadlá dve, zvážte kúpu dvoch zrkadiel. Nezabudnite zvážiť štýl zrkadla, aby dokonale ladilo k celkovému dizajnu kúpeľne.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Bathrooms of Instagram (@bathrooms_of_insta),

Doplnky tón v tóne

Nakoniec nezabudnite na drobné doplnky ako nádobky na mydlo, úložné krabičky, alebo uteráčiky na tvár. Maličkosti dotvoria interiér do dokonalosti.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa essent’ial (@essential_italy),

Veríme, že sme vás našimi nápadmi inšpirovali a pri zariaďovaní alebo rekonštrukcii kúpeľne si na ne spomeniete.

Barbara

beevam
noprint
Email noprint

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 8x
  • 4x
  • 0x
  • 0x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie