Dnes je 27.apríla 2024, meniny má Jaroslav

Sprchové zásteny a sprchové kúty do modernej kúpeľne

Možno si kladiete otázku, čo sú vlastne tie sprchové zásteny? Jednoducho povedané, ide o sprchové priečky vyrobené zo skla. Tie však nie sú osadené do muriva, ale pripevnené do vodiacich tesniacich plôch, ktoré sa nachádzajú po obvode sprchového kútu.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa N I C H B A (@nichba_design),

Sprchové zásteny možno dostať v rôznych rozmeroch. Keď navštívite kúpeľňové štúdio, môžete si vybrať zo širokej ponuky rôznych veľkostí. To sa týka výšky, ale aj ich šírky. A ak by vám žiadne z nich nevyhovovalo, dajú sa vyrobiť aj na mieru, no za vyššiu cenu.

Spoznajte aj trendy vychytávky do svojej modernej kúpeľne. Toto osvieži interiér aj tej vašej kúpeľňovej oázy!

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Glass Outlet (@glass.outlet),

Sprchové zásteny s vaničkou

Tento druh zásten je montovaný spolu s tesniacou gumou do spodného aluchrómového profilu. Zároveň tento profil vytvára vaničku, vďaka ktorej voda pri sprchovaní zostane v jej vnútri. K sprchovým zástenám s vaničkou si môžete zvoliť rôzne druhy skla a aj samotné príslušenstvo, akým sú napríklad chrómové profily.

Sprchové zásteny bez vaničky

Ďalším variantom sú sprchové zásteny bez vaničky. Ide o riešenie, v ktorom chýba vanička, a tak sú sprchové zásteny montované priamo od podlahy, v ktorom sa nachádza odtok. Pokiaľ sa rozhodnete pre túto možnosť, odporúčame zvoliť zásteny s tesniacimi profilmi pre lepšiu izoláciu. Ide o lacnejšie riešenie ako pri sprchových zástenách s vaničkou. V niektorých prípadoch to môže vyjsť až o polovicu lacnejšie.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Glass Outlet (@glass.outlet),

Sprchové kúty s klasickými dverami sa zvyčajne otvárajú do von a tým zbytočne zaberajú veľmi veľa priestoru v kúpeľni. Alternatívou k týmto dverám sú zalamovacie sprchové dvere. Ide o dvere, ktoré sú zložené minimálne z dvoch sklených panelov a skladajú sa vďaka pántom. Poznáme dvojdielne alebo trojdielne zalamovacie dvere. Ich najväčšou výhodou je práve ušetrenie miesta.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Divine Design Decor (@divine_design_decor),

Čomu dávate prednosť vy? V moderných domoch sa čoraz častejšie stretávame s využitím takýchto sprchových zásten. Nám sa tento praktický a zároveň dizajnový spôsob prevedenia veľmi páči. Napíšte nám, aký je váš názor. Dali by ste si takúto sklenenú priečku aj do vlastnej kúpeľne? Podeľte sa o článok aj so svojimi priateľmi.

Martin

beevam
noprint
Email noprint

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 7x
  • 0x
  • 0x
  • 0x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie