Dnes je 25.apríla 2024, meniny má Marek

Retro telefóny sú smartfóny minulosti. Vystavte ich na obdiv

Pamätáte si ešte na to, aké to bolo používať klasické analógové telefóny? Ako ste museli fyzicky vytočiť všetkých deväť čísel, kým dnes stačí povedať: „Hej, Siri, zavolaj mame.“ Pre každého používateľa smartfónu sa klasické telefóny zdajú byť zastarané. Musíte predsa vynaložiť veľké úsilie prstom, aby ste vôbec mohli vytočiť nejaké číslo. Zaberajú príliš miesta na stole a navyše k nim musíte dobehnúť, ak chcete s niekým volať.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Terry Boccio (@ourgingerbreadhome),

S príchodom moderných technológií sme však zabudli na to, že klasické, dnes už retro telefóny, neslúžili len na volanie. Vďaka svojmu špecifickému dizajnu mali aj estetickú funkciu a skrášľovali množstvo domácností. Kde sú však tieto telefóny dnes? Vyzerá to tak, že prichádza ich comeback. Volať s nimi už pravdepodobne nebudete, no môžu vám poslúžiť ako skvelá dekorácia do bytu.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Aron Brouwer (@aronbrouwer),

Chceli by ste ešte viac inšpirácií? Ak vás retro baví, tak neprehliadnite ani tento článok plný zaujímavých tipov pre retro štýlový domov.

Nájdete ich v mnohých farbách, štýloch a rôznych prevedeniach. Ak máte takýto telefón doma, nebojte sa ho zreparovať a obnoviť. Niekedy ho stačí len natrieť a bude vyzerať ako nový. Ak však takýto telefón nevlastníte a chceli by ste, zavítajte do retro a vintage obchodov, kde si určite nejaký vyberiete.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Pink Pearls Vintage (@pinkpearlsvintage),

Martin

beevam
noprint
Email noprint

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 7x
  • 0x
  • 3x
  • 0x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie