Dnes je 16.apríla 2024, meniny má Dana/Danica

Na čele odbornej poroty súťaže INSAID AWARDS 2020 bude predseda SKA – Iľja Skoček

Oceňovaná architektúra

Iľja Skoček sa v priebehu svojej kariéry zúčastnil viacerých architektonických súťaží. Ako člen poroty sa snaží na nominované diela nazerať z viacerých uhlov. Na projektoch zapojených do súťaží vie oceniť ich osobité, ekologické, stavebnotechnické a ekonomické parametre.

 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa EARCH.CZ (@earchcz),

Čo je dobrý interiér, koľko musí stáť a či má význam zapájať sa do súťaže INSAID AWARDS 2020, vám prezradí Iľja Skoček vo videu.

INSAID AWARDS 2020

Zúčastnení porotcovia rozvíria diskusiu o činnosti a úlohách interiérového dizajnéra a taktiež budú posudzovať interiéry v jednotlivých kategóriách v dvoch kolách. Realizátori chcú prostredníctvom prvej kategorizovanej súťaže podporovať interiérovú tvorbu, tvorcov aj študentov. V neposlednom rade chcú motivovať k dosiahnutiu ešte lepších osobnostných cieľov, všetkých účastníkov súťaže INSAID AWARDS 2020.

Významné ocenenia architekta Iľju Skočeka

Za svoju kariéru získal predseda odbornej poroty viaceré ocenenia. Bol osemkrát nominovaný na cenu CE•ZA•AR a trikrát sa stal jej laureátom. Ing. arch. Iľja Skoček, ml. získal dve nominácie na Cenu Dušana Jurkoviča a päť nominácií na Cenu ARCH. Jeho architektonickú produkciu môžeme vidieť hlavne v Bratislave. Je autorom interiérových premien reštaurácií, rekonštrukcie Paláca Motešických či hotela Albrecht. Súčasný interiér vytvoril aj v historickom objekte Pálffyho paláca v centre Bratislavy.

Harmónia v hlavnom meste

V našom hlavnom meste sa postaral o viaceré architektonické a interiérové skvosty v podobe rodinných domov a interiérov. Každý z jeho projektov zaujme hneď na prvý pohľad. Interiéry či exteriéry jeho budov vyzerajú ako vystrihnuté z magazínu a pôsobia výnimočným dojmom.

Jeho stavby a rekonštrukcie predstavujú harmóniu medzi použitými materiálmi, výberom farieb, funkcionalitou či moderným zariadením.

 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Clubovka (@clubovka),

Iľja Skoček je dôležitým členom v porote a odborníkom v oblasti architektúry a interiérového dizajnu. Prihlasovanie do súťaže stále prebieha. Ak ste autor alebo spoluautor zaujímavého dizajnu, môžete do súťaže prihlásiť aj svoj interiér!

Morena

beevam
noprint
Email noprint

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 1x
  • 5x
  • 0x
  • 0x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie