Dnes je 25.apríla 2024, meniny má Marek

Čo ponúkajú morské akvária okrem virtuálnych prehliadok?

The National Aquarium

Tropický les, koralové útesy či oceánska oáza plná farebných živočíchov – to všetko môžete vidieť na „vlastné oči“ práve v národnom akváriu – National Aquarium v Spojených štátoch. Od roku 1981 je v Baltimore sprístupnené miesto s expozíciami z morského života. Do útrob múzea a úžasného vodného sveta sa však oplatí nazrieť aj virtuálne. Už si len zvoliť Explore Scenes, do ktorej chcete nazrieť a kochať sa. Pri prehliadke si môžete zároveň prečítať informácie (i) o živočíchoch z podmorského sveta a interaktívnym spôsobom sa naučiť niečo o podmorských príšerkách.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Petal (@petalharper),

Georgia Aquarium

Ak vás fascinuje podvodný svet, nahliadnite aj do online verejne prístupného akvária v Georgii. Toto akvárium ponúka pohľad na život v akváriu prostredníctvom webkamery. Sledovať tak môžete medúzy, žraloky či roztomilé africké tučniaky a beluhy online.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Georgia Aquarium (@georgiaaquarium),

Táto oceánska galéria ponúka domov nielen pre ne, ale aj pre tisícky iných morských živočíchov. Je jednou z najväčších vodných výstavísk na svete a návštevníci akvária môžu pozorovať oceán cez obrovské presklené sklo a aj cez obrazovku. Na stránke nájdete niečo skutočne unikátne! V tomto vodnom svete si môžete dokonca zacvičiť! Konkrétne sa jedná o precvičovanie jogy pred obrovskou presklenou plochou akvária. Ak ste teda s jogou ešte nezačali… vyskúšať to môžete takto originálne! Ak chcete pokoj a meditáciu, v tomto prostredí ich určite nájdete 🙂

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Georgia Aquarium (@georgiaaquarium),

Monterey Bay Aquarium

Hľadáte super tipy ako upútať svoje deti a naučiť ich niečo viac o prírode a morských živočíchoch? Ako inšpirácia vám môže poslúžiť Monterey Bay Aquarium a ich prepracované aktivity pre deti. Aj takýto spôsob je veľmi atraktívny a nápomocný pri modernom vzdelávaní a kreatívnom trávení prázdninových dní. Samozrejme, že tu môžete sledovať aj videá, kde vás upútajú, respektíve doslova zhypnotizujú, fascinujúce morské živočíchy. Nechajte sa uniesť!

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Monterey Bay Aquarium (@montereybayaquarium),

Pozrite, tieto národné múzeá taktiež ponúkajú úžasnú virtuálnu prehliadku.

Existuje veľa spôsobov, ako tráviť svoj voľný čas. Virtuálna realita je doslova neprebádaná oblasť, ktorá má v budúcnosti čo ponúknuť. Online svet sa nemusí týkať len sociálnych sietí, ale aj zmysluplného vzdelávania sa a objavovania sveta okolo nás. Poznáte aj vy interaktívne výstavy a aktivity, ktoré slúžia na vzdelávanie? Podeľte sa s nami o svoje tipy. Budeme sa tešiť.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Monterey Bay Aquarium (@montereybayaquarium),

Morena

beevam
noprint
Email noprint

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 1x
  • 7x
  • 0x
  • 0x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie