Dnes je 08.mája 2024, meniny má Ingrida

Majestátny Chopok či Poľana môžu byť stredobodom obývačky

Ján Michalovič sa narodil na Liptove. Vyštudoval technickú školu a pracuje ako strojár. Jeho srdcovou záležitosťou je však práca s drevom.

Vo svojej dielni v Čiernom Balogu začal pred 2 rokmi vyrábať svoje prvé dizajnové stoly a zrodila sa značka J.M. Design. V jej portfóliu nájdete rôzne drevené výrobky od kuchynských doplnkov, cez vešiaky, svietniky až po dizajnové stoly. A boli to práve tieto unikátne stoly, ktoré dostali značku J.M. Design do povedomia verejnosti.

Úžasné stoly a konferenčné stolíky z masívneho dreva sú neprehliadnuteľným kusom nábytku v akomkoľvek interiéri. Nesú honosné mená ako Chopok, Ďumbier či Poľana, ako odkaz na krásu slovenskej prírody, z ktorej pochádzajú.

Ján je pri svojej tvorbe veľmi kreatívny. Niektoré drevené výrobky dekoruje pomocou elektrického prúdu, iné zas kombinuje so sklom, kovom, či dokonca biokrbom. Celý proces výroby, od surového kusa dreva, cez opracovanie, železné podnožie až po záverečné zdobenie prechádza rukami jedného človeka a vďaka tomu je každý kus nábytku z dielne J.M. Design originálny a nenapodobiteľný.

Ak vás táto slovenská handmade značka zaujala, sledujte ju aj na Facebooku alebo Instagrame.

Janovi ďakujeme za príjemný rozhovor aj cenu do súťaže pre našich fanúšikov a prajeme všetko dobré! Páčia sa vám handmade výrobky od našich šikovných slovákov? Napíšte nám.

Lenka

beevam
noprint
Email noprint

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 7x
  • 2x
  • 0x
  • 0x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie