Dnes je 01.mája 2024, meniny má

Svetová ženská ruka v interiérovej architektúre

Kto je Kelly Hoppen?

Kelly Hoppen sa narodila v Johannesburgu v Juhoafrickej republike a vo svojich dvoch rokoch sa presťahovala do Londýna. Umenie, architektúru a dizajn mala návrhárka interiérov už v krvi, pretože jej otec pracoval v módnom priemysle a jej matka má v Londýne galériu vystavujúcich umelcov a fotografov zo všetkých kútov sveta. Kellyina vášeň pre interiérový dizajn a architektúru sa začala, keď mala 16 rokov, kedy príležitosť navrhnúť kuchyňu pre rodinného priateľa.

Okrem toho, že je Kelly Hoppen obdivovanou interiérovou dizajnérkou, je aj uznávanou televíznou osobnosťou. V roku 2011 stála v čele dizajnérskej série Channel 5, Superior Interiors a počas svojej kariéry sa zúčastňovala na rôznych prehliadkach vrátane vystúpení Good Morning Britain, 8 z 10 mačiek, Saturday Kitchen, CNN Richard Quest, The Wright Stuff a Room 101. V roku 2013 sa Kelly stala investorom v seriáli Dragon’s Den pre podnikateľov v relácii BBC Two a odvtedy investovala a pomohla dosiahnuť úspech niekoľkým firmám vrátane Skinny Tan, Reviveaphone a Clean Heals.

Klientela plná zvučných mien

Táto pôvabná dáma je autorkou a majiteľkou spoločnosti Kelly Hoppen Interiors. Kelly urobila úžasnú kariéru a dnes je jedným z najväčších ženských mien interiérového dizajnu a architektúry na svete. Výtvory dizajnérky židovského a írskeho pôvodu sa nezameriavajú iba na rezidenčné projekty. Jej interiérové projekty pokrývajú tiež ohromujúce privátne jachty pre súkromných klientov, ako aj komerčné projekty po celom svete, vrátane reštaurácií či kancelárií. Interiérová architektka sa dokonca venuje aj interiérovej architektúre lietadiel. Medzi jej slávnymi klientmi nájdeme aj manželov Beckhamovcov. Hoppen o dizajne napísala už 9 kníh.

Interiérová architektka Kelly Hoppen a jej tvorba je živým príkladom toho, ako s pôvabom vytvoriť každému interiéru jeho osobitú charizmu.

Alex

beevam
redakcia
Email redakcia

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 1x
  • 6x
  • 0x
  • 0x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie