Dnes je 29.marca 2024, meniny má Miroslav

Pingpongový stôl ako ho nepoznáte: Zahrajte si ping pang

Nový zážitok z hry

Unikátne stoly boli vyrobené pre francúzsku značku NEDJ. Klasický pingpong ako ho poznáte, by ste si na nich ale nezahrali. Prečo? Svojim jedinečným dizajnom totižto ponúkajú úplne iný zážitok z hry. Kolekcia stolov ponúka rôzne tvary a plochy. Vďaka tomu si môžete užiť úplne novú hru, takzvaný ping pang.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Exercice (@_exercice_)

Tento unikátny projekt vznikol už v roku 2013, keď štúdio inštalovalo niekoľko týchto veselých stolov do verejného priestoru. Okrem možnosti hry, mali stoly pôsobiť ako umelecká inštalácia či sochy, ktoré pozývali okoloidúcich na vzájomnú interakciu.

Predstavivosť a dialóg

„Výsledná séria diel je rezolútne orientovaná na hru a pôsobí ako súbor sociálnych sôch. Hravý rozmer uprednostňuje stretnutie a vytvára sociálne väzby prostredníctvom média prístupného pre všetkých. Bez vopred stanovených pravidiel tieto ihriská rozvíjajú predstavivosť a dialóg,“ uvádza štúdio Exercice na oficiálnej stránke exercice.studio.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Exercice (@_exercice_)

Štyri stoly, neobmedzená zábava

Pozitívne ohlasy prispeli k tomu, že sa stoly začali vyrábať sériovo. Dnes je preto možné zakúpiť si jeden zo štyroch stolov vyrábaných značkou NEDJ. Vybrať si môžete z kruhového tvaru či hexagonu s troma sieťami. Ďalší stôl má tvar nekonečna s dvoma otvormi. Posledným je štvorcový stôl so zakrivenými okrajmi.

Každý zo stolov dostanete v podobe dielov, ktoré je nutné poskladať. Ich váha sa pohybuje v rozmedzí od 30 do 45 kilogramov.

A čo vy? S kým by ste si radi zahrali ping pang na týchto originálnych stoloch? Napíšte nám do komentárov.

Mirka

beevam
redakcia
Email redakcia

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 1x
  • 4x
  • 6x
  • 4x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie