Dnes je 18.apríla 2024, meniny má Valér

Ako bude vyzerať miesto veľkého návratu skupiny ABBA?

Aréna s kapacitou 3000 miest bude od 27. mája 2022 organizovať virtuálne stretnutie skupiny po vydaní albumu ABBA Voyage, prvého albumu skupiny za takmer štyri desaťročia.

Šesťstranná aréna navrhnutá štúdiom Stufish bude postavená na zriedka používanom autobusovom parku vedľa stanice Pudding Mill na Dockland Light Railway.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa STUFISH (@stufishstudio)

Aréna z masívneho dreva je navrhnutá ako demontovateľná a prenosná a má povolenie na umiestnenie vo východnom Londýne na päť rokov.

Prvé vystúpenie po 40 rokoch

Aj keď bolo zverejnených niekoľko podrobností o aréne, bola navrhnutá tak, aby hostila virtuálne turné, na ktorom sa členovia kapely ABBA predstavia ako digitálni avatari. Tí boli navrhnutí spoločnosťou Industrial Light & Magic. Okrem koncertnej sály bude na mieste aj pokladňa, stánky, toalety, bary, sklady a zákulisie.

„Dych vyrážajúca aréna ABBA ponúka perfektné prostredie pre ABBA Voyage a ponúka vám zážitok zo živej hudby ako žiadny iný,“ uvádza sa vo vyhlásení skupiny ABBA Voyage.

„Miesto konania je postavené na nadčasovej hudbe a nikdy predtým nevidenom koncerte skupiny ABBA. Takže môžete mať Time of your life pri klasickom vstupnom alebo mať miesto na sedenie v hľadisku. Dokonca sa môžete štýlovo zabaviť vo vlastnom tanečnom stánku,” uvádza spomínané vyhlásenie.

Arena bude demontovateľná a prenosná

Správa výboru London Legacy Development Corporation z marca 2020 uvádza, že schválenie demontovateľnej a prenosnej arény sa udeľuje na päť rokov.

Popri dočasnej požiadavke správa uvádza, že hlavná budova by mala mať šesťuholníkový tvar.

Spoločnosť Stufish vytvorila aj ďalšie koncertné miesta po celom svete. Na ostrove Hengqin v Číne štúdio zabalilo divadlo do zlatej fasády, napodobňujúcej vzhľad tradičných cirkusových stanov. Štúdio tiež pracovalo na scénach mnohých popredných hudobníkov vrátane skupiny Rolling Stones. Stufish nedávno nainštalovalo v strede pódia rotujúcu 10-metrovú guľu pre britskú popovú skupinu Take That.

Čo hovoríte na ich arénu pre švédsku skupinu ABBA? Váš názor nám napíšte do komentárov pod článok.

Mirka

beevam
redakcia
Email redakcia

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 1x
  • 7x
  • 1x
  • 2x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie