Dnes je 20.apríla 2024, meniny má Marcel

Revolúcia v hotelierstve? Unikátny systém Welcome

Budúcnosť na dosah

Lualdiho systém obsahuje sériu spojených predmetov: držadlo, svetlo, panel s číslami miestností a inteligentnú obrazovku s integrovaným rozpoznávaním tváre. Spolu môžu ponúknuť celý rad služieb pre hostí, medzi ktoré patrí registrácia, úprava podmienok v miestnosti a kontaktovanie personálu hotela.

Starck vidí projekt ako krok k budúcnosti sektora pohostinstva. „Dvere budúcnosti budú také inteligentné, že budú medzi sebou komunikovať,“ povedal. „Budú nastavené tak, aby spravovali hotel prostredníctvom umelej inteligencie. Dvere budú určite múdrejšie ako my,“ vysvetlil Philippe Starck.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Lualdi (@lualdi_official)

Autor prirovnáva systém k inteligentným dverám v sci-fi románe Philipa Dicka Ubik. „Interaktívna a prepojená kolekcia uvítacích dverí odpovedá na množstvo služieb: rozpoznávať ľudí, vykurovať izby, odosielať správy, stať sa obrazovkou, aby nás mohla vítať aj chrániť,“ povedal.

Prispôsobivý dizajn

Pretože bol rad Welcome vyvinutý špeciálne pre hotely, inteligentné príslušenstvo je k dispozícii v rôznych povrchových úpravách, čo znamená, že sa dajú ľahko prispôsobiť rôznym značkám.

Tieto prvky sú navrhnuté tak, aby pripomínali hladké kamienky, ktoré im dodávajú čistý a moderný dojem a integrujú systém podsvietenia, ktorý zdôrazňuje ich trojrozmernosť.

Systém je kombinovaný s dverami zapustenými k stene, ktoré sú k dispozícii aj v širokej škále povrchových úprav vrátane dreveného, hliníkového alebo matného laku, vďaka čomu je možné ich ľahko prispôsobiť pre rôzne značky hotelov.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Lualdi (@lualdi_official)

„Hotelový sektor je veľmi náročný,“ povedal Pierluigi Lualdi, zmluvný manažér spoločnosti Lualdi, „pretože si vyžaduje výnimočnú schopnosť prispôsobiť produkt, službu, ktorou sme už dlho preslávení.“

Vedeli by ste si podobný systém predstaviť v niektorom zo slovenských hotelov? Napíšte nám do komentára.

Mirka

beevam
redakcia
Email redakcia

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 1x
  • 5x
  • 0x
  • 2x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie