Dnes je 28.marca 2024, meniny má Sona

Kľučky od firmy Jánošík: Žiadny prvý plán a snaha zaujať

Všetko pre kvalitný interiér

Česká firma Jánošík predstavila radu kľučiek, ktoré nie sú nijakým spôsobom výrazné a nepútajú pozornosť. Aj vďaka tomu skvele doplnia každý interiér. Podľa štúdia kľučky nemajú zaujať hneď na prvý pohľad. Ich kvalita sa však ukáže pri bližšom kontakte s nimi.

Čo všetko bude ale obsahovať rada Bude? V tejto rade nájdete okenné kľučky, kľučky na dvere, ale aj kľučky na posuvné okná, madlá a gule. „Čo z toho, keď máte na oknách krásnu kľučku, keď potom rovnaký typ neexistuje pre vchodové dvere? Pre kvalitné interiéry je to jeden zo zásadných detailov,“ tvrdí firma na svojej oficiálnej stránke janosik.cz.

Keď sa obyčajnosť mení na samozrejmosť

Firma Jánošík rovnako tvrdí, že okná majú byť krásne, no napriek tomu nenápadné. Ich úlohou by malo byť skôr splynutie s prostredím a nerušenie celkovej architektúry a výhľadov.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa JANOŠÍK OKNA-DVEŘE (@janosik_okna_dvere)

„Neviem, či sme tvorili nový dizajn kľučky. Zaujíma ma skôr obyčajnosť, konkrétnejšie „prostá krása“. Niečo, čo na seba prvoplánovo neupozorňuje, no napriek tomu spoluvytvára silnú atmosféru. Je nenápadné a predovšetkým pokorné k ostatnému. Nie je zdobené a výrazné. To vybalancované silou materiálov a kvalitou detailov. Cielene nejde v dizajne o oslavu nádhery. Keď sa všetko podarí ako má, všetko je samo sebou a obyčajnosť sa mení v samozrejmosť,” vysvetlil Jakub Janošík.

Kľučky pre spoločnosť Jánošík vyrába český výrobca kovania M&T.

Ktoré prevedenie by sa najlepšie hodilo do vášho interiéru? Napíšte nám do komentára pod článkom.

Mirka

beevam
redakcia
Email redakcia

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 1x
  • 4x
  • 0x
  • 4x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie