Dnes je 25.apríla 2024, meniny má Marek

Zmyselný interiér obchodu spodnej bielizne od Kim Kardashian

Žiadne hrany

Dočasný obchod SKIMS sa nachádza na prízemí s rozlohou 280 metrov štvorcových pri vchode do parížskeho obchodného domu Galeries Lafayette Paris Haussmann.

Centrom výrazného dizajnu obchodu sú lesklé priečky a policové jednotky béžovej farby. „Celý koncept bol založený na tom, že neexistujú žiadne tvrdé rohy, všetko je okrúhle s mäkkými hranami a všetky kúsky sú super lesklé,“ povedal Perron pre portál dezeen.com. “Chcel som, aby ľudia mali pocit, že sa ich musia dotknúť. Pripomína to tiež telesné tvary a krivky tela,” dodal autor.

V robustných béžových skrinkách vybavených háčikmi je umiestnená spodná bielizeň, tvarované oblečenie a odevy na voľný čas. Vstavané police a zákutia ponúkajú ďalší priestor na vystavenie oblečenia.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa SKIMS (@skims)

Zákazníci si môžu vyskúšať položky v šatniach, ktoré sú orámované jemnými ružovými závesmi. Pri nakupovaní si návštevníci môžu vychutnať aj makrónky od šéfkuchára a čokolády Pierra Hermesa, ktoré sú v rovnakých neutrálnych farbách ako kolekcia.

Hravý, ale zároveň sexy

Obchod bol inšpirovaný étosom značky spodnej bielizne, ktorá sa zaviazala poskytovať komplexný sortiment veľkostí a tvarov pre všetky telá. Étos značky je o tvare, krivkách a tónoch pokožky,“ vysvetlil Perron. „Tento už existujúci jazyk sme iba rozšírili. Mal by byť niekde medzi ľahkomyseľnosťou a zmyselnosťou. Chce byť hravý, ale zároveň sexy,“ dodáva.

Perron sa rozhodol použiť farby a materiály, ktoré podobne odrážajú značku. V celom priestore bol použitý tepelne tvarovaný plast potiahnutý lesklou béžovou farbou. „Voľby farieb boli urobené na základe zbierky Skims a palety farieb, ktorú používajú,“ povedal.

K ďalším detailom patria plagáty Kim Kardashian oblečenej v jej kolekcii a obrovská verzia loga SKIMS pri vchode do obchodu.

Čo hovoríte na tento dočasný obchod značky SKIMS? Napíšte nám váš názor do komentárov.

Mirka

beevam
redakcia
Email redakcia

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 1x
  • 0x
  • 2x
  • 3x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie