Dnes je 26.apríla 2024, meniny má Jaroslava

Obchod v Toronte s nádychom retra a pop-artu

Dizajn typického susedského obchodu

Superette so sídlom v Toronte založili v roku 2019 podnikatelia Mimi Lamová a Drummond Munro. Spoločnosť v súčasnosti prevádzkuje šesť kamenných obchodov v Kanade. Budúci rok plánuje otvoriť pobočky v USA.

Najnovší obchod maloobchodu sa nachádza na Stackt Market, v nákupnom komplexe z prepravných kontajnerov v centre Toronta. Nový priestor s rozlohou 800 metrov štvorcových má vzhľad, ktorý napodobňuje klasický obchod s potravinami.

Bol navrhnutý interným tímom v spolupráci s Emily Robinson Design v Britskej Kolumbii. „Obchod nadväzuje na plán typického susedského obchodu s potravinami, od interiérového dizajnu a toku zákazníkov až po merchandising a sortiment produktov,“ uviedol tím pre portál dezeen.com.

 

 
 
 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa 間 MA Design Studio (@noushinjafari_studio)

Pop art a šachovnicová podlaha

Široké presklené dvere vedú do vstupnej haly s plastovými nákupnými košíkmi. Prednú predsieň a zvyšok obchodu oddeľuje vysoká priečka. Tak bola splnená zákonná požiadavka na výdajňu marihuany.

Obchod je plný žiarivých farieb a grafických prvkov s estetikou pop-artu. Podlahou je červeno-biela vinylová šachovnicová plocha.

Tovar je vystavený na jednoduchých policiach, ktoré možno nájsť v obchode so zmiešaným tovarom. V strede priestoru je pokladňa v tvare U a v zadnej časti je rad historických chladničiek. Obchod povzbudzuje zákazníkov, aby sa prechádzali.

Ako na vás pôsobí interiér obchodu v Toronte? Napíšte nám do komentárov pod článkom.

Mirka

beevam
redakcia
Email redakcia

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 1x
  • 2x
  • 0x
  • 6x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie