Dnes je 29.marca 2024, meniny má Miroslav

Kolekcia osvetlenia Ayno sa rozrástla o nový kúsok

Kolekcia stojacích a stolových lámp Ayno je navrhnutá tak, aby bola flexibilná a nastaviteľná bez použitia kĺbov. Svietidlá majú zakrivenú tyč zo štíhleho sklolaminátu, ktorá sa pomocou dvoch krúžkov stiahne do požadovanej polohy a medzi nimi sa natiahne textilný kábel.

 

 
 
 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Midgard Lamps (@midgardlamps)

Tento napínací dizajn je inšpirovaný produktom Midgard z éry Bauhaus. LED svetlo a nízkonapäťová technológia však umožňujú, aby bol kábel Ayno pôsobivo tenký.

„Dizajn svietidla Ayno je založený na myšlienke vytvoriť nastaviteľné svietidlo, ktoré je ešte minimalistickejšie ako jeho predchodcovia Midgard, no zároveň hľadá ich spoločné črty a hovorí úplne technickým jazykom,“ povedali majitelia značky David Einsiedler a Joke Rasch pre portál dezeen.com.

 

 
 
 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Midgard Lamps (@midgardlamps)

Všetky modely Ayno sú dostupné buď s neónovo oranžovým alebo neutrálnym čiernym káblom a kužeľové tienidlo je vyrobené z odolného a recyklovateľného polykarbonátu.

V ktorej miestnosti by u vás tento kúsok vynikol najlepšie? Napíšte nám do komentára pod článok.

Mirka

beevam
redakcia
Email redakcia

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 1x
  • 1x
  • 0x
  • 3x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie