Dnes je 29.marca 2024, meniny má Miroslav

Nový Apple Store v Los Angeles so zrkadlovým stropom

Zrkadlový strop

Jednoposchodový obchod, ktorý nahrádza existujúcu štruktúru, sa nachádza v The Grove, jednom z popredných nákupných centier mesta susediacich s bohatými štvrťami Beverly Hills a West Hollywood.

Veľká sklenená fasáda bola navrhnutá tak, aby posilnila pocit komunity v obchode aj okolo neho. Ten je vybavený dvomi posuvnými dverami s rozmermi 3 x 10 m, ktoré umožnia prirodzené vetranie predajne.

 

 
 
 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Foster + Partners (@fosterandpartners)

Strešné okná zaplavujú obchod prirodzeným svetlom. Biele trámy podopierajú rozsiahly zrkadlový strop vyrobený zo špeciálnej napnutej látky a vrhajú dramatické tiene na steny obložené kameňom, ktoré lemujú vnútorný priestor.

Príjemná atmosféra

Strop odráža rady svetlých drevených stolov pripravených na konzultácie o produktoch, ktoré sa považujú za základ predajní Apple. V zrkadlovom strope sa odrážajú aj dva paralelné rady ôsmich fikusov. „Stromy prechádzajú cez budovu a vytvárajú sviežu, príjemnú atmosféru,“ vysvetlila spoločnosť Foster + Partners pre portál dezeen.com.

Kamenné steny lemujú produkty Apple, zatiaľ čo na opačnom konci predajne je veľká prezentačná obrazovka obklopená lavicami.

Pre viac zaujímavostí nás sledujte aj na sociálnych sieťach.

Mirka

beevam
redakcia
Email redakcia

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 1x
  • 8x
  • 0x
  • 4x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie