Dnes je 26.apríla 2024, meniny má Jaroslava

Dizajn radiátora od Lissoniho inšpirovali wafle

Ideálna kombinácia

Inšpiráciou pre dizajnéra boli wafle a práve preto nikoho neprekvapí názov tohto dizajnového kúsku. Radiátor Waffle má jednoduchý minimalistický dizajn, ktorý v interiéri neprehliadnete.

 

 
 
 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Antrax IT Radiators (@antrax_it)

„Moderný radiátor vychádza z dizajnového konceptu, ktorého cieľom je dosiahnuť ideálnu kombináciu medzi technickým prvkom schopným zaručiť špičkovú úroveň výkonu z hľadiska vykurovania a udržateľnosti a dekoratívnym prvkom interiéru,“ uvádza značka na oficiálnej stránke antrax.it.

Unikátny tvar

Radiátor Waffle je vyrobený z recyklovateľného liateho hliníka. „Autor prepracoval koncept historického liatinového radiátora, ktorý poskytuje nový tvar v geometrických obrysoch a poddajnom povrchu, ako aj v materiáloch,“ vysvetľuje Antrax.

Jednotlivé moduly je možné napájať donekonečna horizontálne i vertikálne a vytvoriť tak ľubovoľne veľkú plochu. Waffle sa vyrába v dvoch prevedeniach. Siahnuť môžete po tmavosivej alebo béžovej farbe.

Ktorý variant by ste si vybrali vy? Napíšte nám do komentára pod článkom.

Mirka

beevam
redakcia
Email redakcia

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 2x
  • 0x
  • 3x
  • 3x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie