Dnes je 25.septembra 2022, meniny má Vladislav

Ako vyzerá interiér telocvične trénera celebrít?

Kontrasty

Kúpele sa nachádzajú vo vnútri telocvične S10 patriacej trénerovi Stephenovi Cheukovi, medzi ktorého klientov patria hudobníci Diplo a Joe Jonas. Názov zariadenia pochádza z úrovne telesného tuku (menej ako 10 percent), ktorú Cheuk radí svojim mužským klientom.

Fitness klub sa rozprestiera na dvoch poschodiach v starej výrobnej budove vo West Village. Na prízemí je obchod s kávou a smoothie s rozlohou 56 metrov štvorcových. V suteréne sa nachádza telocvičňa a regeneračné kúpele s celkovou rozlohou 669 metrov štvorcových.

 

 
 
 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Büro Koray Duman (@burokorayduman)

Pri navrhovaní projektu sa miestna firma Büro Koray Duman snažila zachovať priemyselné kvality a zároveň vytvoriť v kúpeľoch pokojnú atmosféru. „Zastrešujúcim cieľom dizajnu bolo vytvoriť upokojujúci a svetlom naplnený priestor, ktorý kontrastuje so surovosťou telocvične,“ uviedli podľa portálu dezeen.com architekti.

Svetlo

Návštevníci vstupujú do suterénu schodiskom alebo výťahom. Vstupnú halu definuje biely mramorový stôl a lamelová stena z preglejky z baltskej brezy. Za lamelami je názov zariadenia vykreslený laserom.

Hneď pri vstupnej hale je obdĺžniková posilňovňa, ktorá má čiernobielu paletu farieb a štvorcové stĺpy lemované zrkadlami. Foyer tiež poskytuje prístup do kúpeľov s pôdorysom v tvare L. Členovia prechádzajú chodbou a popri skrinkách, šatniach, kúpeľniach a masážnych miestnostiach. Za rohom sa nachádza priestor lemovaný šiestimi súkromnými kúpeľnými miestnosťami. Priestor zdobí ružová pohovka Verpan Cloverleaf z roku 1969 od dánskeho dizajnéra Vernera Pantona.

Nad dverami sú oblúkové otvory vyplnené polykarbonátom, ktoré umožňujú priechod svetla. Každá kúpeľná miestnosť má vlastnú parnú sprchu, infračervenú saunu a vaňu. Dizajnové prvky zahŕňajú cédrové schodíky v teplých tónoch a číre sklo s priesvitnou fóliou. V celom priestore kládli architekti dôraz na osvetlenie, aby nahradili nedostatok okien.

Ako na vás pôsobí interiér tejto unikátnej telocvične? Napíšte nám do komentára váš názor.

Mirka

Miroslava Kršková
Email Miroslava Kršková

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 0x
  • 0x
  • 1x
  • 6x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie