Dnes je 08.mája 2024, meniny má Ingrida

Gramofón, ktorý ponúka zážitok z hudby a svetla

Brian Eno je uznávaný hudobník, skladateľ a hudobný producent, ktorý bol označený za jednu z najvplyvnejších a najinovatívnejších osobností súčasnej hudby. Okrem toho je tiež slávnym vizuálnym umelcom, ktorý od 70. rokov minulého storočia vystavuje viacero diel po celom svete.

Pri svojom najnovšom počine spolupracoval s londýnskou galériou Paul Stolper Gallery, aby vyvinul limitovanú sériu psychedelických, farby meniacich LED gramofónov.

Gramofón má osvetľovacie mechanizmy integrované do základne aj otočného disku, čo vedie k voľnému toku jedinečných farebných kombinácií počas prehrávania hudby.

 

 
 
 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Paul Stolper Gallery (@paulstolpergallery)

 „Sedeli sme a sledovali sme celé veky, ohromení týmto úplne novým zážitkom svetla ako fyzickej prítomnosti,“ povedal podľa portálu designboom.com autor.

Gramofón, vydaný v limitovanej edícii 50 kusov, má podobu psychedelickej kombinácie zvuku a vízie. Každý kus je podpísaný samotným legendárnym hudobným producentom spolu s číslom šarže vyrytým na zadnej strane.

Chceli by ste podobný kúsok doma? Napíšte nám do komentára, na akom gramofóne si prehrávate platne vy.

Mirka

beevam
redakcia
Email redakcia

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 3x
  • 1x
  • 1x
  • 3x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie