Dnes je 19.apríla 2024, meniny má Jela

Výklady značky Nespresso ožijú vďaka rozšírenej realite

Keď výklad ožije

Zážitok Gifts of the Forest je súčasťou kampane Nespresso Festive For Good. Kreatívny koncept má za cieľ odkazovať na bohatú biodiverzitu dažďových pralesov a bol vyvinutý v spolupráci s módnou návrhárkou Johannou Ortiz.

Návštevníci butikov Nespresso po celom svete sa stretnú s výnimočnou výstavnou skriňou s využitím rozšírenej reality (AR) a zvukovej technológie. Po celom svete sú kapsuly z kávového radu Gifts of the Forest vystavené spolu so zložitými papierovými modelmi, ktoré zobrazujú papagáje medzi tropickými listami a kvetmi.

Tieto modely sa aktivujú pomocou AR technológie v momente, keď zákazník naskenuje QR kód na výklade obchodu. Vďaka tomu vtáky vyletia na ulicu a listy vyrašia a rozšíria sa po fasáde obchodu.

Nemeckí experti z reklamnej agentúry Liganova sa ujali inžinierstva AR inštalácie a globálneho uvedenia kampane. „Agentúre sa podarilo vylepšiť naše výklady po celom svete jedinečným maloobchodným zážitkom na digitálnej úrovni a poskytla im aktiváciu – nielen pre jeden vlajkový obchod, ale ako globálnu kampaň pre butiky po celom svete,“ uviedli zástupcovia značky pre portál dezeen.com.

 

 
 
 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Nespresso (@nespresso)

Oslava lesov

Kreatívny koncept kampane je navrhnutý tak, aby odkazoval na očarujúcu krásu lesov a ich vzácne prostredie pre pestovanie kávy. Ide však aj o oslavu integrálnej úlohy, ktorú lesy zohrávajú v procese výroby kávy. “Túto sviatočnú sezónu chceme osláviť a zdieľať tento zázrak s Gifts of the Forest,” uviedla značka na záver.

Kampaň predstavuje partnerstvo, ktoré Nespresso odštartovalo so spoločnosťou Conservation International, ktorá sa zaväzuje chrániť 10 miliónov stromov v Amazónii a podporovať komunity pestovateľov kávy.

 

 
 
 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Nespresso (@nespresso)

Umelecké dielo inšpirované dažďovým pralesom vytvorila kolumbijská módna návrhárka Johanna Ortiz, ktorá stojí aj za listovými motívmi, ktoré zdobia trio kávových kapsúl z radu Gifts of the Forest.

Čo si myslíte o tomto unikátnom koncepte? Napíšte nám do komentárov váš názor.

Mirka

beevam
redakcia
Email redakcia

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 4x
  • 0x
  • 2x
  • 3x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie