Dnes je 25.apríla 2024, meniny má Marek

Detská stolička, ktorá sa v momente zmení na hračku

Hravý nábytok

Doraff je nový typ hravého nábytku, alebo multifunkčného objektu pre deti. Stoličku stačí otočiť a môže z nej byť hračka v tvare psíka alebo žirafy. Ateliér opisuje na svojom webe unstudio.com tento kúsok ako stôl, stoličku, leňoška a pomocnú ruku na dosiahnutie vysokých miest v jednom.

 

 
 
 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Alessi (@alessi_official)

„Doraf zároveň stimuluje detskú predstavivosť pri hre. Deti si môžu predstaviť, že jazdia na žirafe alebo sa hrajú so svojim psom. Rovnako môžu ľahkú figúrku jednoducho prevrátiť a využiť rôzne veľké povrchy na hranie hier, čítanie, jedenie alebo jednoducho na lezenie,“ uvádza ateliér UNStudio.

Rozvíjanie kreativity

Stolička Doraff je k dispozícii v rôznych farbách. Vďaka termoplastickej živici, z ktorej je vyrobená, je i 100% recyklovateľná.

Vedeli ste, že? Doraff je súčasťou novej detskej kolekcie pre Alessi. Tá obsahuje aj súpravu detského príboru a riadu.

 

 
 
 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Alessi (@alessi_official)

„Vždy ma bavila hravosť toho, ako deti vnímajú a skúmajú svet okolo seba; ako im rozsah ich predstavivosti umožňuje myslieť za racionálne hranice a ako toto oslobodenie od logiky umožňuje najkreatívnejšie a úžasne iracionálne nápady a vnímanie. To je často spojené s intenzívnou zvedavosťou, keď sa snažia pochopiť, kde končí ich predstavivosť a začína svet dospelých,“ hovorí samotný autor Ben van Berkel.

Opýtajte sa vašich detí, čo by povedali na tento hravý, no dizajnový kúsok a napíšte nám do komentára, v akej farbe by ste si ho vedeli predstaviť u vás doma.

Mirka

beevam
redakcia
Email redakcia

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 9x
  • 1x
  • 2x
  • 2x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie