Dnes je 25.apríla 2024, meniny má Marek

Lampu českej značky BROKIS inšpirovala kupola z Benátok

Inšpirácia z Benátok

Talianski dizajnéri sa pri navrhovaní Dome Nomad inšpirovali kupolou z Benátok. Podľa oficiálnej stránky brokis-cskarlin.cz je dizajn lampy poklonou talianskej architektúre. Jemné svetlo dobíjacej lampy prechádza opálovým difúzorom a rovnomenným skleneným tienidlom.

Vedeli ste, že? Dome Nomad sa vyrába v dvoch variantoch. Vybrať si môžete medzi prevedením z hladkého číreho skla alebo zvlneného číreho skla.

 

 
 
 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Brokis (@brokislighting)

„Jednoduchý dizajn sa vyznačuje ušľachtilou nerezovou oceľou s povrchovou úpravou ekologicky šetrným práškovým lakom pre vynikajúcu odolnosť voči živlom. LED zdroj odoláva mrazu. Na výrobu tienidla skla sa používa viac vrstiev roztaveného skla a každá je pred vyfúknutím do formy podrobená maximálnej kontrole majstrov sklárov,“ uvádza značka.

Dizajnový zážitok

Svietidlo je možné ľahko uchopiť pomocou kovového krúžku umiestneného v hornej časti sklenenej kopuly. V základni je umiestnená potrebná elektronika a magnetický nabíjací konektor. „Dome Nomad je možné umiestniť na stôl alebo podlahu. Ide o dizajnový zážitok, ktorý dodáva zvláštne čaro ako záhradám a terasám, tak aj vnútorným priestorom,“ dodáva na záver značka.

 

 
 
 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Brokis (@brokislighting)

Lampa od talianskych návrhárov Alfreda Chiaramonta a Marca Marina sa predáva od 51 500 českých korún, čo je viac ako 2 000 eur.

Chceli by ste mať niečo podobné aj u vás doma? Napíšte nám do komentárov, ktorý variant by ste uprednostnili.

Mirka

beevam
redakcia
Email redakcia

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 2x
  • 3x
  • 1x
  • 5x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie