Dnes je 19.apríla 2024, meniny má Jela

Kolekcia stoličiek, ktoré spestria vašu záhradu či altánok

Domáca atmosféra v exteriéri

Kolekcia pozostáva zo stoličky, kresla a barovej stoličky. Drechsel čerpal inšpiráciu z tradičných nemeckých exteriérových stoličiek z preglejky. „Vychádzajúc z drevenej stoličky nemeckej tradície, Apero prichádza ako jej interpretácia v súčasnom dizajne,“ opisuje produkt značka EMU na oficiálnej stránke emu.it.

Martin Drechsel tvrdí, že jeho kolekcia zachytáva časť domácej atmosféry pre exteriéry. „Kolekcia bola vymyslená pre chvíle, keď sa všetko zdá také jednoduché. Ako keď zapadá slnko a ľudia sa schádzajú na námestí alebo pri mori na aperitív. Vo Švajčiarsku sa to nazýva Apero,“ uviedol autor na webovej stránke martindrechsel.com.

Hra tieňov

Produkty kolekcie sú vyrobené z oceľových rúrok a drôtu. Hladká silueta stoličky je vyplnená horizontálnymi a vertikálnymi čiarami. To umožňuje skutočne zaujímavú hru tieňov.Minimalistický a grafický vzhľad dodáva svojmu okoliu príjemné akcenty, pričom je aj vo väčšom počte nenápadný. Prispôsobí sa akémukoľvek prostrediu a štýlu,“ opísal dizajn stoličky Martin Drechsel. Podľa autora ide tiež o vzdušný obrys plný veselej talianskej ľahkomyseľnosti.

 

 
 
 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa EMU Outdoor Living (@emugroupspa)

Vedeli ste, že? Stoličky z kolekcie Apero sa dajú kúpiť v 13 farebných prevedeniach. Vybrať si tak môžete z klasických farieb ako biela, čierna či hnedá a sivá. Siahnuť môžete však i po výraznej červenej či žltej.

Pre ešte väčšie pohodlie navrhol Drechsel na stoličky i podsedák. Ten je možné nasunúť na stoličku a pripevniť ho tak, aby pri pohyboch nepadal.

Po akom farebnom prevedení tejto dizajnovej kolekcie by ste siahli vy? Napíšte nám do komentára pod článkom, ktorá farba by najviac oživila vaše záhradné sedenie.

Mirka

beevam
redakcia
Email redakcia

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 4x
  • 0x
  • 1x
  • 1x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie