Dnes je 20.apríla 2024, meniny má Marcel

Súkromie v rušnom office? Značka Kettal prišla s riešením

Nábytková značka Kettal navrhla sériu búdok, ktoré možno vložiť do kancelárskych interiérov a vytvoriť tak pocit súkromia aj v rušnom pracovnom prostredí.

Útek z rušného prostredia

Kolekcia s názvom Phonebooth pomáha priestorom pre nerušenú prácu zamestnancov v otvorených kanceláriách. „Tieto priestory sú prispôsobené pre príležitosti, kedy je potrebná izolovaná práca. Niektoré situácie vyžadujú, aby vaši zamestnanci zvýšili svoju pozornosť. Môže to byť stretnutie medzi nimi a top klientom alebo to môže byť problém, ktorý si vyžaduje tichú analýzu. Náš systém vám môže pomôcť vytvoriť priestory, ktoré im umožnia vyniknúť v takýchto situáciách,“ uvádza značka na svojom webe kettal.com.

Kolekcia Phonebooth ponúka modely, ktoré sú dostupné v malých, veľkých a extra veľkých edíciách. Phonebooth  alebo telefónna búdka S je najmenšia z modulov a je určená pre jednu osobu. Je vybavená jedným sedadlom a ponúka odhlučnený priestor pre realizáciu videohovorov či pracovných telefonátov. Väčšia búdka L obsahuje dve sedadlá usporiadané oproti sebe, čo vytvára priestor na súkromné stretnutia a porady.

Phonebooth XL je najpriestrannejšou búdkou z kolekcie Phonebooth. Do tejto búdky sa zmestia celkom štyri sedadlá, čo umožní pohodlný priebeh jednaní a pracovných stretnutí.

Inšpiráciou bola telefónna búdka

„Dizajn Phonebooth je inšpirovaný tradičnou telefónnou búdkou. Sú elegantným a zároveň funkčným riešením pre vašu kanceláriu. Búdka je pohodlná, bez ozveny a jednoducho sa inštaluje,“ dodáva značka Kettal na svojom oficiálnom Instagrame.

Všetky modely telefónnej búdky majú rovnakú štruktúru s hliníkovým rámom a môžu byť prispôsobené látkovým alebo skleneným panelom. Pracovné búdky, do ktorých sa vchádza cez otočné dvere, sú navrhnuté tak, aby zabezpečili, že ich užívatelia nebudú rušení akustickými panelmi a absorpčným systémom.

V modeloch, ktoré Kettal označil za ideálne pre stretnutia v priestrannom pohodlí a súkromí, nechýba ani LED osvetlenie, PIR senzor a systém ventilácie vzduchu.

Uvítali by ste niečo podobné aj na vašom pracovisku? Napíšte nám do komentára váš názor či skúsenosť s prácou v rušnom prostredí.

beevam
redakcia
Email redakcia

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 1x
  • 5x
  • 1x
  • 1x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie