Dnes je 23.apríla 2024, meniny má Vojtech

Kabelka od Balenciaga, ktorá funguje aj ako reproduktor

Módna značka Balenciaga vytvorila limitovanú edíciu tašky Speaker Bag v spolupráci s dánskou audio značkou Bang & Olufsen. Ako vyzerá taška, ktorá slúži aj ako reproduktor?

Hybridný produkt

Speaker Bag, ktorá bola predstavená na módnej prehliadke Balenciaga v Paríži, sa dá použiť ako prenosný reproduktor alebo tradičná kabelka.

“Môže byť použitý ako prenosný reproduktor, funkčná kabelka alebo oboje, ako skutočný hybridný produkt,“ vysvetlila podľa portálu dezeen.com módna značka. Počas prehliadky modelky vrátane americkej celebrity Kim Kardashian a britskej supermodelky Naomi Campbell niesli tašku po móle, zatiaľ čo publiku hrali hudbu.

Vedeli ste, že? Kolekcia limitovanej edície obsahuje 20 tašiek.

Kabelka má pevné hliníkové telo so vstavaným prenosným reproduktorom a vnútornú priehradku. Vyrobená bola tak, aby pripomínala sochársku formu kabeliek od Balenciaga. Z prednej strany má taška otvory, cez ktoré možno prehrávať hudbu. Vzadu je možné tašku otvoriť a použiť na uloženie osobných vecí. Zvuk je možné nastaviť pomocou sady ovládacích prvkov pod rukoväťou.

Kvalita bez kompromisov

Logá Balenciaga a Bang & Olufsen boli vyrezané laserom do hornej časti každej tašky na reproduktor, ktorá je k dispozícii v čiernej alebo striebornej farbe.

„Na prednej strane tašky je typický štýl prenosných reproduktorov Bang & Olufsen; dokonalý vzor otvorov pre reproduktory, ktoré sú starostlivo umiestnené, aby bola zabezpečená najlepšia kvalita zvuku bez kompromisov v oblasti elegantnej estetiky,“ vysvetlil podľa spomínaného portálu Bang & Olufsen. Podľa dánskej značky sa za nápadným hliníkovým telom skrýva výkonný prenosný reproduktor, ktorý ponúka až 18-hodinovú výdrž batérie.

„Aj keď je taška na reproduktor vytvorená na mieru s avantgardným dizajnom, ktorý posúva hranice, v každom bode sa berú do úvahy základy kvality zvuku a zákazníckej skúsenosti. Je to skutočný hybrid, ktorý posúva hranice vnímania dizajnu a spája svet módy a technológie novými spôsobmi,“ dodáva na záver Bang & Olufsen.

Pre viac zaujímavostí z oblasti dizajnu nás nezabudnite sledovať na sociálnych sieťach.

beevam
redakcia
Email redakcia

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 0x
  • 0x
  • 3x
  • 2x

Nie je možné pridávať komentáre.

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie