Dnes je 24.apríla 2024, meniny má Juraj

Fabio Novembre navrhol interiér pre prezentáciu svojej tvorby

Taliansky architekt a dizajnér Fabio Novembre otvoril IoNoi Gallery, hybridný obchodný priestor a galériu v Miláne. Pozrite sa na interiér určený na prezentáciu jeho práce.

Obchod, ktorý sa nachádza na rohu ulice len pár krokov od štúdia Novembre, ponúka celý rad produktov, ktoré dizajnér vytvoril počas svojej kariéry pre spoločnosti vrátane talianskeho výrobcu nábytku Kartell či značky svietidiel Lasvit. „Fabio Novembre, známy architekt a dizajnér, sa rozhodol vytvoriť priestor, kde bolo možné objaviť a kúpiť všetky výtvory jeho ateliéru,“ uvádza oficiálna stránka štúdia novembre.it.

Novembre si minimalistický interiér navrhol sám s dôrazom na prezentáciu jeho práce. Táto myšlienka sa odráža v mriežkovanom vzore na bielych stenách obchodu. Do popredia sa tak dostávajú výrazné farby a formy vystavovaných objektov.

Vedeli ste, že? Obchod by sa v budúcnosti mal rozšíriť a slúžiť aj ako miesto konania výstav, výskumných projektov a iných spoluprác.

Podľa spomínanej stránky interiér obsahuje a odhaľuje predstavivosť priemyselných objektov a umeleckého dizajnu, ktorú vytvoril Fabio Novembre v nepretržitom spojení medzi dizajnom, architektúrou, umením a módou.

Všetky predmety sú vystavené na poličkách a osvetlené LED pásikom. Žiarivo žltá stena, ktorá vedie do zadnej časti predajne a tri žlté podstavce kontrastujú so sivou podlahou.  

Pre viac zaujímavostí z oblasti architektúry a dizajnu nás nezabudnite sledovať aj na sociálnych sieťach.

beevam
redakcia
Email redakcia

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 4x
  • 0x
  • 0x
  • 0x

Nie je možné pridávať komentáre.

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie