Dnes je 27.apríla 2024, meniny má Jaroslav

Nadštandardné bývanie v príjemnom prostredí: Spoznajte s nami projekt Zelený háj

Vo Zvolene vzniká nová štvrť, ktorá poskytne nadštandardné bývanie v blízkosti centra s kompletnou občianskou vybavenosťou. Pozrite sa s nami na to, čo všetko ponúka projekt Zelený Háj – Bývanie na Zlatom potoku.

Potenciál bývalého areálu školy  

Za projektom Zelený Háj – Bývanie na Zlatom potoku stojí spoločnosť MSreal BS z Banskej Štiavnice. Nová štvrť má vzniknúť v areáli bývalej poľnohospodárskej školy, pri zachovaní množstva zelene. Tá bude tvoriť až polovicu rozlohy spomínaného areálu.

Za návrhom projektu stojí architektonické štúdio Ned ateliér. Ten zahŕňa rekonštrukciu pôvodnej budovy a výstavbu dvoch nových bytových domov. Fáza realizácie začala práve obnovou existujúcej budovy školy na obytný dom Margaréta s jednoizbovými bytovými jednotkami. Výstavba dvoch nových objektov Šalvia a Prvosienka je naplánovaná na rok 2023.

Nadštandardný štandard

Všetky budovy a bytové jednotky budú poskytovať okrem vysokého štandardu bývania i prvky smart domácnosti. Samozrejmosťou sú vysokokvalitné hliníkové okná či podlahové kúrenie s vlastným kotlom. Byty budú vybavené i elektrickými exteriérovými žalúziami. Projekt sa tiež vyznačuje vysokou energetickou efektivitou.

Projekt Zelený Háj – Bývanie na Zlatom potoku poskytuje ideálnu polohu v rámci mesta Zvolen s rýchlym pripojením na všetky hlavné ťahy. Výhodou uzavretého areálu je i bezpečnosť a bývanie v súkromí. Súčasťou rezidencie bude i dostatok parkovacích miest, detské a workoutové ihriská pre trávenie voľného času. Bývajte aj vy v nadštandardných priestoroch v príjemnom prostredí.

beevam
redakcia
Email redakcia

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 9x
  • 8x
  • 1x
  • 2x

Nie je možné pridávať komentáre.

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie