Dnes je 08.mája 2024, meniny má Ingrida

Pravý psí luxus: Dizajnová búda od Foster + Partners

Britská architektonická firma Foster + Partners navrhla drevenú búdu pre psov s čalúneným interiérom pre psie podujatie Goodwoof's Barkitecture competition. Čím je výnimočná?

Búda pre psov s názvom Dome-Home bola navrhnutá spoločnosťou Foster + Partners a ručne postavená anglickým výrobcom nábytku Benchmark.

Búdu možno charakterizovať geometrickým exteriérom z čerešňového dreva a obdĺžnikovým otvorom. Vnútro má odnímateľnú čalúnenú látkovú podšívku, ktorá rovnako odráža mozaikovú geometriu exteriéru z čerešňového dreva.

Vedeli ste, že? Rozpočet na skonštruovanie a dodanie tohto kúsku by mal byť 250 libier.

Štúdio Foster + Partners navrhlo Dome-Home pre súťaž Barkitecture v Goodwoof, dvojdňovú výstavu a podujatie pre psov, kde architekti súťažia o ocenenie Single Kennel Design Award, ktoré si vyžaduje súčasné a inovatívne búdy.

„Sme radi, že sme sa zapojili do tohtoročného Goodwoof,“ uvádza štúdio Foster + Partners na oficiálnej stránke fosterandpartners.com. Okrem toho dodáva, že vďaka unikátnej štruktúre, je búda Dome-Home ako architektúra v miniatúre a predstavuje pravý psí luxus.

Chceli by ste aj vášmu domácemu miláčikovi dopriať luxus v podobe tejto dizajnovej búdy? Napíšte nám, ako na vás pôsobí tento štýlový kúsok od Foster + Partners.

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie