Dnes je 26.apríla 2024, meniny má Jaroslava

Dokonalé spojenie s prírodou od Grant Associates

Svetová firma s tradíciou

Spoločnosť bola založená v roku 1997 a od tejto doby inšpiruje mnoho ľudí svojimi tvorivými možnosťami trvalo udržateľnej krajiny a túžbou spájať ľudí s prírodou. Práve vzťah medzi ľuďmi a prírodou je hlavná myšlienka, na ktorej stojí celá spoločnosť. Cieľom firmy je poodhaliť rôzne zaujímavosti zo sveta prírody a následne ich zakomponovať do jednotlivých architektonických plánov a návrhov. 

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Lily Scout Kwong (@lily_kwong),

Vízia a ciele spoločnosti 

Ľudia zo spoločnosti Grant Associates sú presvedčení, že všetky rozvojové projekty by mali byť prepojené s prírodou. Krajinný a urbanistický dizajn nie je len o estetike alebo trvalo udržateľnom riadení zdrojov, ale i o rešpektovaní ekológie. Firma reaguje aj na zmenu klímy a tak sa zameriava aj na to, aby jednotlivé návrhy odrážali meniaci sa svet a správne reagovali na súčasnú globálnu situáciu.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Filipa Marques Neto (@filipamarquesneto),

Priekopníci vo svojom odbore

Spoločnosť Grant Associates zbiera skúsenosti v týchto biotopoch už viac ako 15 rokov a púšťajú sa do takých oblastí, v ktorých by vás ani nenapadlo niečo stavať. Neustále sa zdokonaľujú a posúvajú svoje hranice. Vyvíjajú nové technológie, chcú ísť príkladom pre verejnosť a ukazujú nám, že architektúra sa dá prepojiť s prírodou oveľa viac, než by ste to čakali. 

Ak máte radi architektúru, ktorá je prepojená s prírodou, tak v tom prípade vás určite zaujme aj romantická chatka Shangri-La uprostred juhoamerických lesov.


Projekty spoločnosti Grant Associates sú realizované v rôznych biotopoch po celom svete a je jedno, či ide o tropické krajiny, púšte, alebo oblasť v okolí Stredozemného mora. Práca v týchto biotopoch je odlišná a v každej časti zeme je potrebné zaujať iný prístup. 

V tropických krajinách treba rátať s vysokými teplotami, veľkým množstvom zrážok či vysokovou vlhkosťou. V púštnych oblastiach zase s vysokými teplotami, ale i s obrovským suchom a nedostatkom vody. 

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Gael Glaudel (@gael_glaudel),

Veríme, že sa vám článok páčil a preto nám nezabudnite nechať lajk. Projekty tejto spoločnosti si môžete pozrieť na ich oficiálnej webovej stránke a do komentára nám môžete napísať, ktorý z nich sa vám páči najviac! 

Martin

beevam
noprint
Email noprint

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 1x
  • 9x
  • 0x
  • 0x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie