Dnes je 19.apríla 2024, meniny má Jela

Krajinná architektúra ateliéru Gustafson Porter & Bowman

3 plus 2

Spoločnosť Gustafson Porter + Bowman bola založená v roku 1997 ako Gustafson Porter. Uznávaný záhradný architekt Kathryn Gustafson otvoril londýnsku kanceláriu s architektom Neilom Porterom. Mary Bowman sa do praxe zapojila v roku 2002. 

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Darrin C. (@archistudent_darrin),

Dizajnujme krajinu!

Gustafson Porter + Bowman pracuje najmä v oblasti krajinného dizajnu. V tomto smere majú množstvo skúseností, uzavretých mnoho veľkých projektov a tiež získaných niekoľko ocenení. Ich práca je originálna, osobitná a pútavá. Zamilujete si ju už na prvý pohľad! Vytvárajú vhodné a pritom citlivé riešenia pre rôzne mestské sídla s ohľadom na prírodu a ekologické riešenia. 

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Gerhana (@gerhana_tjen),

Dôraz kladú predovšetkým na prísny výskumný proces, ktorý im umožňuje zapojiť sa do kultúrneho, sociálneho a historického kontextu každej krajiny. Vytvárajú tak priestory schopné uspokojiť komplexné a meniace sa požiadavky všetkých používateľov a je jedno, o aký typ budovy ide. Či už sú to komunitné priestory, obchodné zóny či atrakcie, ktoré priťahujú návštevníkov znova a znova.

 Ostaňte v údive tak ako my, z týchto top návrhov na rekonštrukciu Notre Damu!

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Ron Arad Studio (@ronaradstudio),

Medzi najväčšie projekty tejto spoločnosti môžeme zaradiť napríklad projekty ako Diana, Pamätník princeznej Walesu v Hyde Parku (Londýn, 2004), Cultuurpark Westergasfabriek (Amsterdam, 2006), Old Market Square (Nottingham, 2007) , Parque Central (Valencia, 2019) a vôbec prvá inštalácia krajiny na 11. Bienále architektúry v Benátkach (2008).

Veríme, že sa vám tento článok páčil. Tvorbu a všetky projekty tejto spoločnosti si podrobnejšie môžete pozrieť na ich oficiálnej webovej stránke http://www.gp-b.com/ a do komentára nám môžete napísať, ktorý z návrhov sa vám páči najviac. 

Martin

beevam
noprint
Email noprint

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 1x
  • 7x
  • 0x
  • 0x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie