Dnes je 24.apríla 2024, meniny má Juraj

Ako vyzerá gitara Fender Stratocaster v háčkovanej pavučine?

Jej textilná kreácia “The Power of Flowers” vznikla kombinovaním elektrickej gitary Fender Stratocaster, jedinečného vzoru a dômyselného háčkovania.

 „The Power of Flowers“ Obháčkovaná elektrická gitara Fender Stratocaster
Photo by thisiscolossal.com

Dizajn bavlneného výrobku obsahuje niekoľko kvetinových motívov, ktoré sú spojené do farebnej pavučiny. Háčkované puzdro úplne zakrýva nástroj – jeho prednú, zadnú časť tela a krk. Celé pletenie je prevedené veľmi pekne, v štýle šesťdesiatych rokov. Tento háčkovaný obal je vhodný pre konkrétnu gitaru, s ktorou sa spoločnosť Vasconcelos rozhodla pracovať.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Lon Kretli (@lonkretli)

Textilné umelecké diela Joany Vasconcelosovej – Sila kvetov, vzniklo zabalením Fender Stratocaster do farebnej háčkovanej látky. Je to veľmi kreatívne stvorenie, však?

Ak sa vám páčia háčkované ozdoby a chceli by ste ich vidieť nielen v interiéri, ale aj v exteriéri, prečítajte si aj o tejto 104-ročnej umelkyni. Počas svojho života skrášlila svoje mesto háčkovaným umením.

Kam smeroval výťažok z predaja?

Kvetinová gitara bola predaná na aukcii The Big Art Auction. Podujatie organizuje The Big Issue Group a Creative Giants. Výťažok z predaja nástroja bol prevedený do britskej organizácie a časopisu The Big Issue, ktorý otvára pracovné príležitosti ľuďom žijúcim pod hranicou chudoby.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa TASARIM PARKI (@tasarimparki)

„Hudba hrala v mojom živote vždy dôležitú úlohu,” hovorí portugalská umelkyňa Vasconcelos. „Niet divu, že sa to často odráža v mojej tvorbe. Preto ma teší, že sa môžem zapojiť do tohto jedinečného projektu, ktorý spája odmeňujúcu sociálnu pomoc a lásku k hudbe.

Prekvapil vás tento druh kreativity? Napíšte nám svoj názor do komentára.

Lukianchenko Yuliia

beevam
noprint
Email noprint

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 1x
  • 0x
  • 6x
  • 2x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie