Dnes je 26.apríla 2024, meniny má Jaroslava

Projekt Korzo Zálesie: Oáza pokoja na Malom Dunaji

Očarí vás na prvý pohľad

Projekt Korzo Zálesie prináša všetkým milovníkom romantiky, ale aj nadšeným výletníkom nezabudnuteľný zážitok. Je to netradičná drevená promenáda – viacročný projekt, ktorý pretvára zanedbané nábrežie rieky Malý Dunaj. Okrem drevenej promenády s malou vyhliadkovou vežou ponúka rôzne zákutia a lavičky. Projekt je stále vo výstavbe a podľa plánov by v závere mal mať oddychový areál rozlohu až 4000 m². Korzo je súčasťou projektu Danube Bike & Boat, ktorého cieľom je rozvoj vodáckej, cyklistickej a turistickej infraštruktúry v okolí Dunaja. A ako bonus, Korzo Zálesie získalo ocenenie CE ZA AR 2020 v kategórii exteriér. 

 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Korzo Zálesie (@korzozalesie)

Ako sa k nemu dostať?

Korzo sa nachádza v malej obci Zálesie pri Bratislave, ideálne je dostať sa k nemu priamo autom a využiť malé parkovisko. Ak sa však rozhodnete prísť autobusom, nezabudnite vystúpiť na zastávke Zálesie, RD. 

 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Korzo Zálesie (@korzozalesie)

Inšpirovali sme vás na výlet? Po skončení lockdownu neváhajte a navštívte toto čarovné miesto. A nezabudnite nám dať vedieť, ako sa vám na Korze páčilo.

Ak máte chuť na ďalšie výlety a zaujímajú vás rozhľadne, pozrite sa na náš článok SEM. A ak ste milovníci drevených kostolíkov, kliknite SEM.

Barbara

beevam
redakcia
Email redakcia

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 1x
  • 3x
  • 0x
  • 4x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie