Dnes je 29.marca 2024, meniny má Miroslav

Dizajnové žiarovky, ktoré môžete vyprať: Spoznajte KlikBlik

Čo je KlikBlik?

„Ateliér, v ktorom sa všetky produkty vyrábajú, nájdete v Novém Městě nad Metují. Ako krajčírka vyberám kvalitný český materiál a ako mama malého chlapca si uvedomujem, že pre svoje dieťa chcem maximálne bezpečie a pohodlie. S tým mi predovšetkým v noci pomáhajú žiarovky KlikBlik. A preto chcem naše žiarovky a ďalšie výrobky ponúknuť aj vám,“ predstavuje svoj projekt jeho autorka Hana Balcarová na oficiálnej stránke klikblik.cz.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa KlikBlik (@klikblik.cz)

Ako vyzerajú jej produkty? Ide o látkové žiarovky, ktoré ponúkajú príjemné tlmené osvetlenie. Na výber máte z niekoľkých tvarov a veľkostí.

Vedeli ste, že? V kolekcii sa nachádzajú aj iné predmety. Konkrétne girlanda, samolepky, peračník a iné. Všetky samozrejme s jednotným motívom žiaroviek.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa KlikBlik (@klikblik.cz)

Doplnky s pridanou hodnotou

Vráťme sa ale k dizajnovým kúskom, ktoré si môžete zavesiť do interiéru. Ako už autorka spomenula, žiarovky KlikBlik sú skvelým doplnkom detských izieb. No hodia sa kdekoľvek, kde chcete navodiť príjemnú atmosféru pomocou tlmeného svetla. S ich inštaláciou nebudete mať problém. Vďaka povrázku ich zavesíte kdekoľvek. A ak si to náhodou rozmyslíte, jednoducho ich presuniete inam.

„Je pre nás dôležité, aby výrobky, ktoré tvoríme, mali vždy nejakú pridanú hodnotu. Preto nie sú žiarovky a všetky ďalšie produkty iba dekoratívnymi predmetmi. Sú navrhnuté tak, aby vám pomáhali riešiť problémy so svetlom všade tam, kde vám chýba jemné prisvietenie a to vo dne, v noci aj na vašich cestách,“ vysvetľuje na oficiálnom webe značky.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa KlikBlik (@klikblik.cz)

Elegantný a zároveň hravý dizajn žiaroviek KlikBlik vás dostane na prvý pohľad. Skvelo vyzerajú aj vtedy, keď nesvietia. No stačí jediné stlačenie a ožijú. Ich vzhľad, materiál i osvetlenie určite ocenia mamičky malých detičiek, ktoré v noci kŕmia a uspávajú. Pre väčšie detičky môžu byť skvelým priateľom do tmy. Tieto unikátne kúsky si však nájdu miesto a využitie kdekoľvek.

„Prvá žiarovka vznikla, ako všetky naše produkty, na papieri. Pripravené skice šikovní tlačiari previedli na bavlnu. Tú potom ďalej striháme, zošívame a balíme do ručne šitých tašiek z krásneho materiálu, ktorý bol určený na likvidáciu. Takto ušité a zabalené výrobky vyrážajú na cestu k vám domov, kde presvietia nejeden kút,“ uvádza na stránke autorka Hana Balcarová.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa KlikBlik (@klikblik.cz)

Vedeli ste, že? Ak vyberiete baterku so svetielkom, môžete žiarovku vyprať.

Chceli by ste tento unikátny doplnok aj u vás doma? Napíšte nám do komentárov, kde by ste žiarovku KlikBlik zavesili.

Mirka

beevam
redakcia
Email redakcia

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 5x
  • 3x
  • 2x
  • 4x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie