Dnes je 25.apríla 2024, meniny má Marek

Kuchynské spotrebiče, ktoré budete chcieť mať stále na očiach

Všetko odštartovala kanvica

Prvý produkt, rýchlovarná kanvica Plissé, vznikla už pred dvoma rokmi. „Kanvica Plissé, ktorú navrhol Michele De Lucchi, spája funkčné aspekty s plastickým a fascinujúcim dizajnom,“ opisuje značka na oficiálnej stránke alessi.com.

Podľa značky dizajn kanvice odhaľuje autorovu vášeň pre sochárstvo a remeselnú zručnosť. „Ako látka, ktorú husté plisovanie premieňa na trojrozmerný objekt, táto kanvica pripomína šaty haute couture, nádherný predmet, ktorý treba nechať na dohľad na kuchynskej linke,“ dodáva.

 

 
 
 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Alessi (@alessi_official)

Pre veľký úspech prvej kanvice s objemom 1,7 litra, bola vytvorená i jej menšia verzia s objemom 1 liter. Spolupráca dizajnéra De Lucchiho a značky Alessi pokračovala tvorbou ďalších kúskov, ktoré by doplnili populárnu kanvicu.

Nadčasová kolekcia

Aktuálne v kolekcii nájdete množstvo šikovných a hlavne dizajnových spotrebičov, ktoré budete chcieť vystaviť aj vo vašej kuchyni. Do kolekcie pribudol hriankovač, ponorný mixér, odšťavovač či mixér. „Súčasné predmety napĺňajú srdcia nekonečných milovníkov dizajnu eleganciou a teplom a stávajú sa ikonickými kúskami neuveriteľnej radosti zo života,“ uvádza značka na svojom instagramovom účte.

 

 
 
 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Alessi (@alessi_official)

Každý kúsok je možné kúpiť v štyroch farebných prevedeniach. Okrem bielej a čiernej Alessi ponúka i červenú a šedú. „Či už uprednostňujete farebné kontrasty alebo ste fanúšikom jemnejších tónov, Plissé bude dokonalou kolekciou, ktorá dodá každej kuchyni elegantný odtieň. Všetky jej prvky sa dodávajú v štyroch fascinujúcich odtieňoch v súlade s elegantným, no zároveň osviežujúco súčasným vzhľadom tejto nadčasovej kolekcie,“ dodáva značka na sociálnej sieti Instagram.

 

 
 
 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Alessi (@alessi_official)

V akej farbe by sa tieto dizajnové kúsky uplatnili vo vašej kuchyni? Určite nám dajte vedieť v komentároch pod článkom.

Mirka

beevam
redakcia
Email redakcia

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 6x
  • 0x
  • 0x
  • 1x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie