Dnes je 19.apríla 2024, meniny má Jela

Vodovodné batérie pripomínajúce nápoj s kúskom citróna

Kolekcia Limón je hrou dekonštrukcie a opätovného skladania jednoduchých geometrických tvarov s cieľom vytvorenia niečoho nového. „Valcové telo a jeho kruhová časť, z ktorej sa stáva rukoväť, sa spájajú v nečakaný, ale dokonale koherentný celok,“ opísala kolekciu autorka na oficiálnom webe patriciaurquiola.com. „Sviežosť formy a plastický efekt sa spájajú pre tieto batérie, ktoré jasne deklarujú svoju štruktúru a funkciu,“ dodáva.

 

 
 
 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Novità Italia PR (@novitaitalia_pr)

Patricia Urquiola pracuje s geometrickými tvarmi rovnako ako v prípade umývadla na podstavci Lariana a systému Rigo.

Vedeli ste, že? Kolekcia vodovodných batérií Limón bola vytvorená pre taliansku značku kúpeľní Agape.

Hravé batérie pripomínajúce nápoj s citrónom sú v ponuke v niekoľkých povrchových prevedeniach a farbách. Vybrať si tam môžete prevedenia v chrómovanej, brúsenej a leštenej, prírodnej brúsenej mosadzi či lakovanej matnej čiernej farbe.

 

 
 
 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Agape Design (@agapebathrooms)

„Je to nový a svieži druh vodovodných batérií, ktoré komunikujú svoju štruktúru a zamýšľané použitie s nezvyčajnou poctivosťou a jasnosťou. Limòn je k dispozícii pre každú funkčnú potrebu vo veľkom množstve povrchových úprav,“ dodáva na záver značka kúpeľní Agape na oficiálnej stránke agapedesign.it.

Chceli by ste kúsky z tejto dizajnovej kolekcie aj u vás doma? Napíšte nám do komentárov pod článok, v akom prevedení by dokonale zapadli do vášho interiéru.

Mirka

beevam
redakcia
Email redakcia

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 1x
  • 0x
  • 9x
  • 2x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie