Dnes je 26.apríla 2024, meniny má Jaroslava

TOP 5 výstredných interiérov, ktoré zmenia váš pohľad na maloobchod

Ako to vyzerá, keď interiéroví dizajnéri popustia uzdu fantázie? Pozrite sa s nami na tieto extravagantné interiéry obchodov, ktoré sa určite nestratia v dave.

Balenciaga, Londýn

Módna dizajnérska značka Balenciaga dočasne pokryla svoj obchod na Mount Street v Londýne nadýchanou svetloružovou umelou kožušinou, aby oslávila svoju tašku Le Cagole a uviedla na trh kolekciu doplnkov a topánok.

Bala SoHo, USA

Ringo Studio so sídlom v Brooklyne navrhlo tento maloobchodný priestor v New Yorku pre fitness značku Bala ako pastelové „ihrisko“ obsahujúce obrie repliky jej produktov.

Medzi ne patrí nadrozmerná verzia závažia Bala Beam opretá o zrkadlovú stenu či obrovské závažie na členky tvoriace mäkké kožené sedadlo.

Harmay Hangzhou, Čína,

Šanghajské štúdio AIM Architecture premenilo druhé poschodie biznis parku v čínskom meste Hangzhou na obchod s kozmetikou pripomínajúci kanceláriu zo 70. rokov 20. storočia pre značku Harmay.

Parfumy a líčidlá značky sú vystavené v radoch žltých stolov, na falošných poličkách s knihami a na stolíkoch v zasadacej miestnosti.

Glossier, Seattle

Kozmetická značka Glossier je známa hravými interiérmi v pastelových farbách, ktoré vytvoril jej interný dizajnérsky tím v jej fyzických predajniach.

V strede tohto obchodu v Seattli je socha veľkého balvanu pokrytá machom a farebnými hubami obklopená kontrastným svetloružovým nábytkom.

Forte Forte, USA

Umelecký riaditeľ talianskej módnej značky Forte Forte Robert Vattilana navrhol svoj butik v Los Angeles na základe objemov a línií kalifornského modernizmu.

Obchod obsahuje svietidlá inšpirované umeleckými dielami Jamesa Turrella, kruhovú zlatú šatňu a dva obrie kamene prevzaté z púšte Palm Springs.

Ktorý z týchto interiérov vás oslovil najviac? Napíšte nám do komentára váš názor.

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie