Dnes je 05.mája 2024, meniny má Lesana/Lesia

Svietidlá od českého dizajnéra pripomínajú kvapky rosy

Kvapky rosy na steble trávy

Už samotný názov vám napovie, ako asi vyzerajú svietidlá dizajnéra Klimeka. Na prvý pohľad v nich uvidíte kvapky rannej rosy na steblách trávy. Dew Drop definujú dve výrazné časti. Jednou u nich sú práve sklenené ručne fúkané „kvapky rosy“. Nemenej dôležitou časťou je však aj ručne zhotovený pruh, na ktorom sú umiestnené. Ten je vyrobený v dvoch prevedeniach, a to buď z pravej kože alebo z koženky. Vďaka poddajnému materiálu je možné variovať s umiestneným svietidla v priestore. Na oficiálnych stránkach sklárne Bomma sú zobrazené hneď dve svietidlá, ktoré sú umiestnené v inej výške. Spolu však vytvárajú unikátny prvok interiéru.

 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa BOMMA (@bomma_cz)

Šperk interiéru

„Elementárna krása prírody, ktorá neprestáva fascinovať. Inšpiráciou pre vznik kolekcie vynikajúcou precíznymi detailmi, bol dôverne známy a napriek tomu očarujúci tvar kvapiek rosy. Krištáľové objekty s nádychom perlete dokonale priliehajú na ručne šité pásy z inovatívneho materiálu. Rozžiarené vnútorným svetelným zdrojom ponúkajú mimoriadny estetický zážitok. Kolekcia Dew Drops prekvapí variabilitou zavesenia v priestore i možnosťou utvárať jedinečné kompozície. Výsledkom je osobitá umelecká inštalácia, dominantný šperk interiéru oslňujúci z každého uhla,“ uvádza sa na oficiálnej stránke bomma.cz.

 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa BOMMA (@bomma_cz)

Chceli by ste kúsok českého dizajnéra Borisa Klimeka aj u vás doma? Napíšte nám do komentára, v ktorej izbe by vynikol najlepšie u vás.

Mirka

beevam
redakcia
Email redakcia

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 1x
  • 5x
  • 0x
  • 4x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie