Dnes je 28.marca 2024, meniny má Sona

Dekoračné predmety, ktoré sú hravou 3D interpretáciou 2D skíc

Hravý očný klam

Dizajnové štúdio Ilsangisang vytvára bizarné dekoračné výrobky, ktoré sú jedinečné a hravé a často vytvárajú optický klam. Jeho cieľom je reinterpretovať každodenné predmety vtipným a pútavým spôsobom. „Heslom našej značky je „Urobte si domov ako sen“. Nielen Surface Collection, ale aj všetky naše ďalšie produkty sú navrhnuté s rovnakým konceptom. Na to sa v rámci nášho vizuálneho jazyka zameriavame. Dúfame, že to môže rozhýbať myseľ zákazníka,“ hovorí pre portál architecturaldigest.in Jong-su Kim.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa ilsangisang design studio (@ilsangisang)

Kolekcia obsahuje vázy, hrnčeky na kávu, šálky na čaj a držiaky na perá. Celkovo ide o šesť unikátnych produktov. “Tieto výrazné výrobky predstavujú iba línie vyrobené z ocele,“ dodáva Jong-su Kim. Zaujímavosťou je, že v predmetoch z kolekcie Surface Collection je vidieť vždy celý predmet. Tvary jednotlivých dielov, ako aj čiary znázorňujúce vodu alebo nápoj, navyše bezproblémovo harmonizujú s predmetmi umiestnenými vo vnútri i vonkajším prostredím.

Iný pohľad na produkt

Forma výrobkov bola najskôr vyrobená ručne čiernou fixkou s hrubým hrotom na hárku bieleho papiera. Tento typ kresby je typický pre spôsob, akým Kim navrhuje objekty. Výsledné kusy predstavujú 3D verziu kresieb, ktoré rozmazávajú línie umenia, objektu a funkčnosti. Napriek tomu, že vázy a hrnčeky majú neortodoxnú formu, sú stále funkčné. Aj keď výrobky v skutočnosti nedokážu niesť vodu ani nápoje, môžu obsahovať predmety, ako sú suché kvety, perá, vizitky, smartfóny, lyžičky a čajové vrecká. “Samozrejme, som verný funkcii a účelu produktu, ale snažím sa na produkt pozrieť z inej perspektívy,“ dodáva na záver Kim.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa ilsangisang design studio (@ilsangisang)

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa ilsangisang design studio (@ilsangisang)

Chceli by ste mať niektorý z kúskov štúdia Ilsangisang doma? Napíšte nám do komentára pod článkom.

Mirka

beevam
redakcia
Email redakcia

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 1x
  • 0x
  • 3x
  • 4x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie