Dnes je 27.apríla 2024, meniny má Jaroslav

STORKI: To najdôležitejšie zo sveta Beevam

Pozrite sa na novú atrakciu v Bratislave a spoznajte príbeh výroby šumivého vína na Slovensku. Bratislava má množstvo prvenstiev a pikošiek. Samozrejme, že nezaostávajú ani iné mestá, ako napríklad Banská Bystrica, ktorá má prístupný 3D model virtuálnej reality mesta. Medené mesto má tajomstvo v podobe Šikmej veže a taktiež v ňom bude postavené moderné vedecko-populárne centrum, o ktorom si môžete prečítať viac na našom webe. Ak vás zaujímajú viac novinky zo svete realít, prinášame krátky prehľad miest, kde sa oplatí vlastniť chatu a užiť si pokoj a oddych v prírode. Užite si na Slovensku každé ročné obdobie!

Pustili ste sa do stavby domu či rekonštrukcie svojho príbytku? Určite by vašej pozornosti nemali ujsť tieto moderné 3D dizajnové obklady z pohľadového betónu. Sofistikovaný obklad z dielne šikovných Slovákov vás očarí. Do moderného domu sa hodí aj pomocník, ktorý dokáže spustiť prehrávanie hudby či robotického vysávača. Smart domácnosť sa nezaobíde bez smart pomocníkov a jedným z nich môže byť aj čistička vzduchu, ktorá má množstvo pozitívnych vlastností, vďaka ktorým bude váš domov dýchať čistotou. Nezabudnite ani na poriadne tepovanie a odstránenie mikroorganizmov, ktoré okupujú spálňu či obývačku. Toto vás presvedčí o dôkladnom čistení domácnosti aspoň raz v roku!

Ak ste milovníkom smart eko riešení, tak neprehliadnite článok o vermikompostovaní a ekologickom spracovávaní odpadu v panelákoch či domčekoch s malou záhradkou. Jednoduchým spôsobom vyprodukuje kvalitný kompost, ktorý môžete použiť ako hnojivo pre svoju úrodu či bylinky. Taktiež máme pre vás tip na film o svetoznámom umelcovi, ktorý sa preslávil originálnym štýlom. Čo spravil počas kovidovej krízy? Viac info nájdete v našich STORKÁCH.

beevam
noprint
Email noprint

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 7x
  • 0x
  • 1x
  • 0x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie